… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Mádai Vivien mindenkit maga mögé utasított

Mádai Vivien mindenkit maga mögé utasított

Mádai Vivien hihetetlen gyorsasággal tíz másodperces előnnyel ért célba a Glamour Stiletto Run sztárfutamában. Az RTL Klub műsorvezetője maga mögé utasította Lolát, Muri Enikőt és Iszak Esztert. A nem mindennapi megmérettetésen a magazin közel száz olvasója is megmutatta: tűsarkúban is lehet gyorsan futni.

„Hihetetlen izgalom volt bennem és a rajtpisztoly hangja annyira előhozta belőlem a versenyzést, hogy semmivel sem törődtem, csak elkezdtem rohanni. Nem is gondoltam, hogy ekkora előnnyel érek célba, nem figyeltem a többieket, csak a futásra koncentráltam.” – árulta el Mádai Vivien. – „Hetente négyszer szoktam futócipőt húzni, de magassarkúban nem edzettem a versenyre. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertem, hatalmas élmény.” – tette hozzá boldogan a győztes. A második helyen a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszter ért célba, aki társaival végül kézen fogva futott. „Vivien nagyon meglepett minket, akkora lendülettel indult. Éppen ezért mi az esélytelenek nyugalmával végül úgy döntöttünk, hogy mivel őt úgysem érjük utol, kézen fogva teljesítjük a távot. A célban csak minimális különbség döntött.” – mondta Eszti, aki bár imád sportolni, a futás nem tartozik a kedvencei közé.

A sztárok után közel százan álltak rajthoz a fél millió forintos fődíjért. A távot leggyorsabban Bodrogi Ágnes teljesítette 13,75 másodperces idejével. A szervezők díjazták a legszebb cipőt, a legstílusosabb szettet és a legkreatívabb versenyzőt is. A futóverseny után az X-Faktor tehetségei szórakoztatták a közönséget.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest