… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Lady Bond – G U S T I 2012-13 ősz/tél kollekciója

Lady Bond – G U S T I 2012-13 ősz/tél kollekciója

A nagyvárosi, dolgozó nő lüktető, pezsgő életstílusa: ez volt a G U S T I őszi-téli kollekciójának inspirálója. A luxus érzetét árasztó anyagokból, klasszikus, mégis különleges szabásvonalakkal készült ruhák az elegáns darabokat kedvelő, kortalan nő ruhatárát adják.

A kollekció alkotásai a modern nő elvárásaiból táplálkoznak: hordható, magas minőségű anyagokból és technikákkal készült alapdarabok modern nők számára, akik az öltözködéssel kifejezik stásuszukat, ugyanakkor magabiztosan, stílusukból eredő természetességgel viselik az elegáns ruhákat és kiegészítőket.

„Minden kollekciómban újradolgozom az ikonikus kis fekete ruhát, mely nem hiányozhat darabjaim ihletője, az elegáns, városi nő gardróbjából. Ezúttal a kollekcióban több alkalommal használt, a női formákhoz igazodó, azokat finoman formáló anyagot muszlinnal és szőrmével kombináltam, mely tökéletes összhangot ad az őszi-téli időszakban” – mondja a márka tervezője, Simon Gusti.

Fotók: Balla Vivienne, Make-up: Kökény Judit, Haj: Kozma Norbert, Modell: Eneh/Trendattack

Simon Gusti 16 évesen, 2011-ben alapította a G U S T I márkát. Gyerekkorától a divat megszállottja, első kollekcióját a csipke inspirálta. A lélegzetellállító, mégis egyszerű és nőies ruhadarabok tervezőjének múzsája a stílusát jól ismerő, magabiztos nő, aki aktív társadalmi életet él, harmóniára törekszik kívül-belül egyaránt, s ezt öltözködésében is megjeleníti. A kortalan eleganciát sugárzó, magas minőségű anyagokból készült, mégis elérhető alkotások a nőiesség kihangsúlyozását helyezik a középpontba, mely a márka alapgondolata.

  1. G U S T I márka őszi-téli kollekcióját a nagyvárosi, dolgozó nő lüktető, pezsgő életstílusa inspirálta.
  2. A kollekció alkotásai megfelelnek a modern nő elvárásainak: hordhatók, magas minőségű anyagokból és technikákkal készülnek, s alapdarabokként hosszú távra gardróbunk részeivé válnak.
  3. Simon Gusti, a G U S T I márka 16 éves tervezője a női formák, a finom anyagok és a klasszikus, mégis különleges szabásvonalak megszállottja.
  4. A tervező múzsája a a stílusát jól ismerő, magabiztos nő, aki aktív társadalmi életet él, harmóniára törekszik kívül-belül egyaránt, s ezt öltözködésében is megjeleníti.
  5. A kortalan eleganciát sugárzó, magas minőségű anyagokból készült, mégis elérhető alkotások a nőiesség kihangsúlyozását helyezik a középpontba, mely a márka alapgondolata.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest