… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Könyvírásba kezdett a Szívek szállodája egykori sztárja

Könyvírásba kezdett a Szívek szállodája egykori sztárja

Lauren Graham nemrégiben bejelentette egy időre jegeli a színész karriert. Helyette írásba kezdett, bár új könyve csak a napokban jelent meg, máris felkerült a The New York Times bestseller listájára. A legújabb hírek szerint, a Szívek szállodájában hírnevet szerzet színésznőtől már a második kötetet is berendelték. 

Lauren Graham-et mostanában a mozivászon helyett gyakrabban láthatjuk majd a könyvespolcokon, a színésznő legújabb és egyben legelső könyve a Someday, Someday, Maybe óriási sikert aratott. Graham elárulta, kezdi unni a színész életet, és új területeken szeretné megmutatni tehetségét, nemrégiben könyvírásba fogott.

A történet egy feltörekvő kezdő színésznőről szól, aki a Broadway-ről álmodik, éppen ezért New Yorkba kezd új életet. Olyan példaképeket szeretne követni, mint Diane Keaton, vagy Meryl Streep.  Lauren elárulta, bár a történet kitalált, számos saját élményt is beleszőtt a regénybe. Az íráshoz Diane Keaton adta a lökést, akivel Graham együtt játszott a Férjhez mész, mert azt mondtam című filmben. „Amikor a mozit forgattuk elmondtam az ötletemet Diane-nek, aki felém fordult és azt mondta: Ezt a könyvet meg kell írnod! Azt hiszem ez adott elég önbizalmat, és erőt ahhoz, hogy belevágjak.”- mondta a színésznő, aki elmondta, reméli a második kötetet gyorsabban befejezi majd. „Egy évig tartott mire elkészült, néha az ihlet hihetetlenül gyorsan jön, máskor meg csak ülsz felette órákig és nem jönnek a szavak. Ez nem olyan mint a filmkészítés, nem hibáztathatsz senki mást, ha nem sikerül magadon kívül. Az embereknek vagy tetszik a történeted, vagy nem.”

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest