… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kismamajógával készül a szülésre Kate Middleton

Kismamajógával készül a szülésre Kate Middleton

A legújabb hírek szerint, Kate Middleton a szülés előtti utolsó napokat  jógával tölti, így készül a királyi baba érkezésére. A hercegné a londoni St. Mary Kórház privát létesítményében fogja világra hozni gyermekét, ahol világszínvonalú ellátást élvezhet ő is és a kicsi is. 

Egyes források szerint, Kate magán jógaórákat vesz, így készül a szülésre, amely bármelyik napban megindulhat. A szakértő szerint, mindez megkönnyíti majd a hercegnének a baba világrahozatalát. “Azok a csecsemők, akiknek az édesanyjuk különböző gyakorlatokat végeznek a szülés előtt, nagyobb valószínűséggel születnek egészséges testsúllyal. Emellett a jóga serkenti az endorfin hormonok termelődését, ami jó hangulatot, és több energiát eredményez.”

A 31 éves Katalin, aki elárulta, természetes úton szeretne szülni, reméli, hogy férje Vilmos is jelen lehet majd vele a nagy pillanatban. A hercegné a St. Mary Kórház privát intézményében hozza világra gyermekét, ahol Vilmos és Harry is született. A baba érkezése alkalmából az újdonsült apuka két hét szabadságot kapott a Honvédelmi Minisztériumtól.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest