… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kiállítás nyílik Amy Winehouse emlékére

Kiállítás nyílik Amy Winehouse emlékére

Az énekesnő 30. születésnapja alkalmából júliusban egy egész kiállítást szentelnek Amy Winehouse emlékének.

„Amy olyasvalaki, aki mindig is hihetetlenül büszke volt zsidó gyökereire. Míg más családok a napsütéses időben a tengerpartra, mentek, mi mindig az East Enden kötöttünk ki, így emlékeztünk arra, hogy ki vagyunk és honnan jöttünk.”- mondta Alex Winehouse Amy bátyja, aki az Amy Winehouse alapítvány igazgatója is egyben, majd hozzátette: „Nem vagyunk igazán vallásosak, de hiszünk a hagyományokban. Remélem ezzel a kiállítással bemutathatjuk Amy egy új oldalát.”

A kiállításon Amy jellegzetes stílusa, a családi élet, és a zsidó örökség kerül előtérbe, emellett korábban nem látott személyes fényképek és holmik is az egyes darabok között vannak. Beleértve egy gitár, lemezgyűjtemény, és a Grammy-díj, valamint számos fellépőruha.

„Amy Winehouse roppant tehetséges, ikonikus és inspiráló énekes volt.”- nyilatkozta Abigail Morris, a Zsidó Múzeum vezérigazgatója, majd hozzátette: „Úgy illik, hogy a szeretett Camden Townban lévő Zsidó Múzeum legyen az a hely, ahol Amy 30. születésnapja alkalmából ismét elmeséljük az ő történetét.” A kiállítás július 3-án kezdődik és szeptember 15-ig tart.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest