… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Két új jegestea-koktéllal várja a Starbucks a hűsölni vágyókat

Két új jegestea-koktéllal várja a Starbucks a hűsölni vágyókat

Július közepétől két különböző ízben is megkóstolhatjuk a külföldön már népszerű, Teavana teákból készített Starbucks jegestea-koktélokat. Az új italok egész napos lendületet adnak, ugyanakkor remek frissítőként szolgálnak a forróbb napokon.

Rázd meg!

Magyarországra is megérkeztek a népszerű Teavana tea jeges változatai. Az italkülönlegességek frissítő összetevőkből, összerázva készülnek. „A hozzávalókat tízszer rázzuk össze jéggel, hogy kiengedjék egyedi aromájukat, és kellemes, hideg végeredményt kapjunk” – emelte ki Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.

Starbucks-Teavana (4)Indítsd teával a napot!

Azok számára, akik szeretik a napot egy kellemes frissítő itallal indítani, a Starbucks legújabb különlegessége, a Teavana Peach Green Tea Lemonade kiváló választás. A zöld tea energiája, a barack édessége és a gyömbér íze egyesül a jegestea-koktélban, amely segít elérni a reggeli harmóniát, és megadja a kezdő lendületet.

Nyári izgalom

Délutáni találkozó a barátokkal, séta vagy buli? A Starbucks nyári különlegessége, a Teavana Blackberry Mojito gondoskodik a tökéletes hangulatról. A zöld tea, a feketeszeder-juice, a menta és egy kevés limonádé jeges kombinációja felpörget és felkészít a kihívásokra.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest