… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kerry Washington lett az év színésznője a BET Awardson

Kerry Washington lett az év színésznője a BET Awardson

Kerry Washington a legtehetségesebb afroamerikai sztárokat díjazó gálán aratott fényes sikert. Az éppen szabadságát töltő színésznő a Twitteren mondott köszönetet az elismerésért rajongóinak. 2001-ben a Black Entertainment Television kábelhálózat alapította meg a BET Awardsot, amin a legjobb zenészek, sportolók, színészek és egyáltalán a showbiznisz kiemelkedő alakjai kaphatnak jelölést.

A Universal Channel sorozatában, a Botrányban szereplő Kerry Washington többek közt a Bond-lány, Halle Barrey, Taraji P. Henson, Angela Bassett és Gabrielle Union fölött győzedelmeskedett az idei BET Awardson. Igazi különpárbaj zajlott le a tévénézők szemei előtt, hiszen Union annak idején szintén esélyes volt a krízismenedzser Olivia Pope szerepére!

Az épp szabadságát töltő Kerry Washington a Twitteren köszönte meg az elismerést rajongóinak. „Még mindig a vakációmat töltöm és bár azt mondtam, nem írok nektek, most nem bírom ki, hogy ne köszönjem meg a sok szavazatot. Nagyon hálás vagyok, ti vagytok a legjobbak!” – állt a világsztár üzenetében, aki egyúttal gratulált a legjobb színész díját bezsebelő Jamie Foxx-nak is, akivel legutóbb Tarantino kasszasikerében, a Django elszabadulban játszott együtt. A Botrány a közelmúltban a minőségi drámákért rajongó tévénézők kedvence lett, így ősszel már a sorozat harmadik évada érkezik a képernyőkre a tengerentúlon. A magyar rajongók a Universal Channelen augusztus 11-től bepótolhatják a fordulatokkal teli 2. szezon történéseit, ezzel készülve a várva várt folytatásra!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest