… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Jön Kristen Stewart első parfümje

Jön Kristen Stewart első parfümje

A Hófehér és a vadász főhősnője, a szexi Kristen Stewart állítása szerint sosem használt parfümöt, mielőtt felkérték volna a Balenciaga legújabb illatának, a Florabotanica arcának. Kristen egyáltalán nem mondható hétköznapi lánynak. De nem azért, mert az egyik legünnepeltebb és legjobban kereső fiatal hollywood- i színésznő, hanem mert ő a rivalda és a hírnév ellenére megmaradt ugyan annak a kedves, természetes, farmerimádó lánynak, aki volt.

A szépséges színésznő, aki maga korábban sosem használt parfümöt ezt nyilatkozta a Balenciaga legújabb illatáról, a Florabotanicáról: „Van benne valami természetes. Egy illat, ami nagyon él. Úgy gondolom, ha egy hozzám hasonlóan természetes, fiatal lány viseli, valami igazi pluszt tud adni neki.” Mindez nem véletlen, mivel legfőbb célközönségként a fiatal, 18 és a fölötti korosztályt célozták meg az illattal. Nikolas Ghesquiére választása nem véletlenül esett a fiatal színésznőre, mint az illat leendő képviselőjére és hirdetőjére, hiszen a Twilight filmek gyönyörű Bellája tökéletesen képviseli mindazt, amit ez az illat megtestesít: a természetességet, a finomságot, a titokzatosságot és a kislányos bájt. Ő az a csaj, aki képes egy tűsarkúból, és short- ból és egy laza pólóból estélyi megjelenést varázsolni, természetes és könnyed, mégis nőies és vadóc.

Kristen a 2009-es MTV Movie Awardson még kezdő színésznőként

És akkor milyen is az illat?
Magunkra fújva egy mesebeli kertbe repít minket, hiszen legfőbb jegyei között megtalálható minden természetes finomság és illat, többek között a rózsa, menta, szegfű, vetiver és ámbra. Egy igazi virágos, fiatalos, friss illat, mely egyszerre finom és vadóc, vagány és kislányos megjelenést kölcsönöz minden használójának. Az illat várhatóan szeptemberben kerül majd a parfümériák polcaira, addig is, kíváncsian várjuk azt a bizonyos parfümöt, melyet Miss Stewart először fúj magára!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest