… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Jetire bukkant a Mulberry!- Különös fotósorozat egy legendáról

Jetire bukkant a Mulberry!- Különös fotósorozat egy legendáról

Egy híres mese vált valóra Tim Walker fotósorozatán, melyben egyesül a divat és a legenda. A Mulberry 2012-es őszi/téli kampánya „Ahol a vadak laknak” címet kaptak, a képek fantasztikusak!

A híres brit fotós különös fantáziavilágáról ismert, melyet a külső szemlélőnek is életre kelt néhány gyönyörű kampány képében. Fotóinak hangulata nagyon hasonlít a rendező Tim Burton alkotásaihoz. A Mulberry őszi/téli kampányképeiben Walker a romantikát és a sötétséget szerette volna megjeleníteni a gyermeki tündérmeséken keresztül.

A baba-szerű modellt Lindsey Wixon alakítja, aki egy álomszerű erdőben bujkál a híres fenevad elől. A kampány művészeti rendezője szerint a fotók egyszerre ikonikusak, ironikusak, és egy kicsit félelmetesek is. Tim Walker gyerekként mindig arról álmodozott, hogy egy mesebeli lénnyel találkozik az erdőben. „Kisfiúként valamiért titkon mindig arra vágytam, hogy az erdőben él egy szörny. Most végre láthattam teljes pompájában.”- mondta a fotós.

A modell és a művész nem most dolgozott együtt először, számos sikeres fotósorozat köthető a különös páros nevéhez. Az új kollekciót magát fantasy filmek, és mesék inspirálták, az óriási szőrmekabátok a jetit hivatottak megjeleníteni. A ruháknál előszeretettel ötvözték a különböző anyagokat, színeket és mintákat, némi hóbortsággal megfűszerezve.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest