… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Jennifer Lawrence az új Miss Dior

Jennifer Lawrence az új Miss Dior

Hivatalosan is bejelentették, hogy Az éhezők viadalának sztárja lesz a híres divatház, a Dior legújabb arca. Jennifer Lawrence a 2013-as tavaszi/nyári kampányban fog debütálni, ezzel végérvényesen leváltja elődjét Mila Kunist.

Ez az együttműködés az első alkalom, amikor a színésznő kapcsolatba kerül egy luxusmárkával. „Egy valóra vált álom, hogy képviselhetek egy olyan ikonikus márkát, melynek neve ma egyet jelent a nagybetűs divattal. Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatunk a Dior divatházzal, és viselhetem Raf Simons gyönyörű kreációit. A legújabb Haute Couture és ready-to wear kollekciók a Dior modern vonalát képviselik.”- nyilatkozta Lawrence.

A mostanában egyre felkapottabb sztár olyan A-listás hírességek nyomdokaiba lép, mint Mila Kunis, Marion Cotillard, vagy Natalie Portman. „Jennifer Lawrence-t egy fiatal akcióhősként ismerhette meg a világ, és ahogyan másokat is, engem is lenyűgözött ez a hihetetlenül összetett karakter. Ő egy igazi klasszikus szépség, tele van női erővel, hihtetlenül komplex személyiség, és ez az ami igazán vonzóvá teszi őt a nézők számára.”- mondta Simons legújabb múzsájáról.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest