… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Itt vannak az új Prada szemüvegek

Itt vannak az új Prada szemüvegek

A legújabb férfi és női Prada szemüvegkereteket geometrikus formák, vintage jegyek, letisztult formavilág és markáns színhasználat jellemzik.

A Prada úgy döntött, hogyfelforgatja az elegancia szabályait azzal, hogy provokatív módon játszik a divat alapjaival. A hamarosan üzletekbe kerülő tavaszi és nyári szemüveg-kollekció darabjait a grafit elemek használata, a geometrikus vonalvezetés és a nagy, klasszikus formák jellemzik.

Emellett az új női PradaMod szemüvegek az eleganciát helyezik előtérbe, melyekben a 60-as évek jegyei keverednek a kortárs formatervekkel. A kereteket acetáttal gazdagított fémprofilok kifinomult szerkezete teszi hangsúlyossá.

Az új férfi szemüveg-kollekció
A tavaszi-nyári férfi Prada szemüvegeket vékony profilok és fesztelen vonalak jellemzik. Az új minimalista fém kereteken a pop-art vonásai figyelhetők meg: a világos, élénk színárnyalatok alkalmazása általánosan jellemző az egész kollekcióra, amely újraéleszti a 80-as évek sportos eleganciáját.

Az új férfikollekció darabjai ugyan különböző formákban érkeznek, de mindegyiket a letisztultság és a geometrikus részletek jellemzik, hűek maradva ezzel a fegyelmezett, klasszikus stílushoz.

 PRADA NŐI SZEMÜVEGEK

Mod speciális kollekció

SPR 59S
A négyzetes formájú szemüvegeket a geometrikus vonalak, valamint az acetát és fémprofilok kreatív kombinációja jellemzi. A színvilágot tekintve a fekete, dohány, márvány és fehér elegáns árnyalatai párosulnak a szárak grafit elemeivel.

PR 59SS USA-5D1

SPR 60S

A pillangó formájú szemüvegek kifinomultságot árasztanak magukból, amely a fémprofillal keretezett front rész mindkét oldalán elhelyezett színezett acetát betéteknek köszönhető. Színpaletta tekintetében a fekete, márvány és a dohányszínek klasszikus és természetes árnyalataihoz nyúltak a Prada tervezői, melyeket a piros és a kék világos árnyalataival tettek élénkebbé. PR 60SS SMN-9K1

VPR 05T
Ennek az optikai modellnek az esetében egy teljesen új irányt próbáltak ki a tervezők, ugyanis az egész szemüveg acetátból készült – ezzel is támogatja a napszemüvegek jellegzetes grafikai profilját. A frontrészen megfigyelhető szögletes fémrészletek a teljes kollekció vezérmotívumai, amelyek egyben a modern elegancia szimbólumai is. Elérhető a fekete árnyalataiban, klasszikus és közép-teknőctarkában, a szezon piros színeiben és márványkristály színekben.
PR 05TV ACB-1O1
VPR 06T
A tavaszi-nyári Mod kollekció optikai szemüvegében elvékonyodnak a szigorú profilok. Ez a finoman lekerekített modell nagy és nőies front résszelértelmezi újra a jellegzetes geometrikus dizájnt. A szárakat színes grafit elemek élénkítik fel kreatívan párosítva az egyszínű fekete, piros vagy márványkristály frontrésszel. Elérhető még klasszikus és közép-teknőctarka színekben.

Női napszemüveg-kollekció

SPR18S
A Soft Pop különleges kollekció kreatív fejlődése mutatkozik be ennél a modellnél. A nagy, pillangó formájú front részt finom fém duplahíddal gazdagították, hűen a jellegzetes vékony profilokhoz. Elérhető fekete, teknőctarka, zsírkő-teknőctarka és rózsaszín színekben.PR 18SS UF3-4R2
SPR21S
A kreativitás és az elegancia találkozik ezeknél a napszemüvegeknél. A nagy, nőies front részt a kontrasztos színű, háromszögletű részletek határozzák meg. A keretet vastag profilok és letisztult vonalak jellemzik. A front- és szárrész színkombinációi: fekete és teknőctarka, teknőctarka és kék, közép-teknőctarka és fekete, zsírkő-teknőctarka és piros, amaranth és szénszürke
PR 21SS 7S0-5S2

SPR53S – PradaCinéma kollekció

Az ikonikus PradaCinéma kollekció kreatív fejlődésén keresztül egy új napszemüveg-modell születésének lehetünk tanúi. A vastag profilú, négyzetes acetát frontrész hatását fokozza a fém felső frontprofil és a szárak kifinomult, modern szerkezete. Elérhető fekete, klasszikus teknőctarka és rózsaszín színekben, valamint kék és szürke színekben is.PR 21SS 1AB-0A7Női optikai szemüveg-kollekció

VPR 02T

Az új tavaszi-nyári kollekcióban egy női retro optikai keret is bemutatkozik. A nagy, macskaszem jellegű frontrésztfélkövér szárakkal egészítették ki. A Prada nagy figyelmet fordított a részletekre is, mint például a frontrészen lévő kontrasztos árnyalatú, háromszögletű elemekre.
PR 02TV UR9-1O1

VPR 55S – PradaCinéma kollekció

Az ikonikus PradaCinéma kollekció dizájnjának stílusos evolúciója. A klasszikus macskaszemformát kifinomult szerkezetű optikai keretekkel értelmezik újra, amelyek a hangsúlyos szemöldökrészt vékony fémszárakkal kombinálják. A szárvégek kreatívan passzolnak a frontrész árnyalataihoz, amely elérhető fekete, zöld, rózsaszín és amaranth színekben.

 PR 55SV QE1-1O1

Hozzászólások

Pin It on Pinterest