… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Interjú Kiss Orsival

Interjú Kiss Orsival

Magabiztos megjelenés, trendi külső és sok száz remek interjú. Így lehetne jellemezni Kiss Orsit, aki jelenleg a Class Magyarok című műsort vezeti az egyik népszerű kereskedelmi rádión. Orsi imádja a magyar zenét és ennek hangot is ad műsorában…

Kiss Orsit sokáig a VIVA TV egyik legsikeresebb műsorvezetőjeként ismerhettük, akkor még Kisóként. Tudatos volt, hogy mostanában Kiss Orsiként ismerhetnek a hallgatók és a nézők?
Természetesen ez egy tudatos döntés volt. Büszke vagyok a múltamra, 5 fantasztikus évet töltöttem el a zenecsatornánál, de már más korosztályt szeretnék megszólítani, amit Kisóként nem tehetnék hitelesen.

Fotó: Klinszky Gábor/Redlemon

Milyen Kovács Áron mellett a ClassFM-ben? Mennyire testhezálló számodra a Class 40 című műsor? 
Áronnal nagyjából 6 éve ismerjük egymást, ám ez az első közös munkánk és bebizonyosodott, hogy jók vagyunk együtt. Kiegészítjük egymást, én biztosítom a műsortartalmat – tényeket, adatokat, friss híreket -, amit aztán ő, a maga kis ironikus stílusával, kiszínez.  A végeredmény egy izgalmas, szórakoztató, mégis mértékadó slágerlista.

Mennyire figyeled a magyar és külföldi könnyűzenei előadókat?  Vannak kedvenceid?
Azt gondolom, ha az ember egy rádióban dolgozik, kötelessége képben lenni a zenei világgal. Csak így lehet valaki hiteles rádiós műsorvezető. Nem csak a magam, hanem a kollegáim nevében is kijelenthetem, naprakészek vagyunk a zenei világ fejleményeivel, előadóival, újdonságaival. Ezért is a Class FM Magyarország piacvezető rádiója. Visszakanyarodva az előadókhoz, nincs kedvencem, mert mindenevő vagyok, ha zenéről van szó: éppúgy tudok rajongani a Linkin Parkért, a Hurts-ért, mint Zsédáért, Mikáért, vagy a Mocsok 1 Kölykökért. A saját műsoromban, a Class Magyarokban kizárólag hazai előadókkal foglalkozom és leginkább azoknak ajánlom, akik úgy gondolják, unalmas és egysíkú a magyar zenei piac. Egyáltalán nem az.

Milyen egyéb elfoglaltságaid vannak még a rádiózás mellett?
Szerencsére sok dolgom akad. Láthatnak a nézők a Magyar Televízió egyik műsorában, továbbá személyi edzőként és aerobik oktatóként is dolgozom. Ezen felül vannak alkalmi megbízásaim, például most egy 9 állomásos roadshow-t szervezek, illetve néha rendezvények háziasszonyaként is feltűnök. Bár ezeket már alaposan megválogatom.

Fotó: Redlemon

Köztudott, hogy nagy Bikram jóga rajongó vagy. Milyen gyakran csinálod? 
Sajnos az utóbbi időszakban ritkán jutottam el André Zsuzsa Bikram jóga oktatóhoz, pedig órájának jótékony hatását egy alkalom után is megérzi az ember. Azért igyekszem legalább heti egy alkalmat beiktatni az életembe. Mennyire vagy egészségtudatos? Maximálisan odafigyelek az egészségemre és mindent megteszek ennek érdekében: egészségesen táplálkozom, rendszeresen sportolok, és persze prevenció szempontjából rendszeresen járok szűrővizsgálatokra. Hozzáteszem, az egészséges életmód nem azt jelenti, hogy ne együnk édességet, pékárút, süteményt. Az nem mindegy, hogy ezek miből készülnek.

Egy pörgősebb nap után, hogyan szoktál kikapcsolódni?
Na, pont a Bikram jóga tökéletes erre. Közvetve arra tanít, hogy a jelenben éljünk. Hajlamosak vagyunk a múlton rágódni, vagy a jövőre koncentrálni, ahelyett, hogy az adott pillanatra figyelnénk. Egyébként nagyon szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni. Ugyanakkor odafigyelek arra, hogy egy évben legalább kétszer beiktassak egy hét nyaralást-telelést, és nem feltétlenül külföldön. Fontos, hogy néha kiszakadjunk a mókuskerékből.

Hamarosan beköszönt a tél, egyre rövidebbek a nappalok, jön a hűvösebb idő. Van valami trükköd, ami szebbé teszi ezeket a napokat?
Furcsán hangozhat, de a színek. Mint minden nő, szeretek öltözködni, és egy ideje bátran kombinálom a színeket, ízlésesen. Kéket rózsaszínnel, pirosat lilával, és még arra is képes vagyok, hogy két naponta más színűre fessem a körmömet. Ezek az apróságok feldobnak és persze jól esik néhány bók a kollégáktól, rajongóktól is!

Wellnessezni szoktál járni?
Sajnos ritkán. Pedig mindig megfogadom, hogy havonta legalább egyszer elmegyek úszni, szaunázni és megérdemlek egy kiadós testmasszázst is, de valahogy mindig elmarad. Más a fontossági sorrend. Egyelőre.

Mennyire követed az aktuális divat és szépség trendeket? Van valamilyen bevált szépségtrükköd?
Divatos nőnek tartom magam, de ez nem azt jelenti, hogy kéthetente új ruhát vásárolok. Vannak olyan darabjaim, amik 10 évesek, és olyanok is, amiket anyukám hordott 25 éves korában. Természetesen, figyelem a divatot, de ismerem a testem, tudom mi áll jól nekem és ez alapján öltözködöm. Ritkán járok kozmetikushoz, persze ezt a genetikának is köszönhetem, nem problémás a bőröm. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, minden reggel és este, a napszaknak megfelelősen ápolom a bőrömet. Ha terméket kellene megneveznem, akkor egyértelműen a MAC kozmetikumokat említeném.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest