… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Indul az utazás, csak erre vártál:így pakoljuk össze neszesszerünket a vakációra!

Indul az utazás, csak erre vártál:így pakoljuk össze neszesszerünket a vakációra!

Legyen az úti célunk egy mesés tengerpart, hegyvidék, vagy éppen egy egzotikus sziget,nem számít, a mindennapi kozmetikai szereket mindenképpen magunkkal kell vinnünk. Érdemes átgondolni, hogy mit tartalmazzon a neszesszerünk, hogy ne csak frissnek, tisztának és nőiesnek érezzük magunkat, de közben bőrünk védelmére is odafigyeljünk a nap, a sós víz és a szél ellen. Íme, néhány jó tanács, hogyan célszerű összeállítani az utazási pipere csomagunkat.

Holiday suitcase„Indul az utazás, csak erre vártál!” – az elmúlt hetek egyik legtöbbet énekelt dala új értelmet nyerhet számunkra, amikor elkezdődik a szabadságunk és végre elindulhatunk nyaralni. Legyen az úti célunk egy mesés tengerpart, hegyvidék, vagy éppen egy egzotikus sziget, nem számít, a mindennapi kozmetikai szereket mindenképpen magunkkal kell vinnünk.Természetesen a termékek listája változhat attól függően, hogy mi az úti célunk, milyen típusú szállást, vagy az utazásnak milyen módját választottuk. Vannak olyan szálláshelyek, ahol megtalálhatóak a legfontosabb piperék: sampon, szappan és fogkrém. Azonban sok hotel, vagy vendégház kínálatában még mindig ritkán találunk ezekből a kozmetikumokból. Ha vakációnk helyszínét repülővel közelítjük meg és a szükséges piperéinket inkább a kézipoggyászban tartanánk, semmiképpen se felejtsük el a folyékony állagú termékeket átlátszó, lezárható zacskóba tenni!

A lényeg a tartalom!

Mielőtt bepakolnánk a kozmetikumokat a nyaralásra, előbb jelöljük ki az alkalmas neszesszert! Azon kívül, hogy a megfelelő méretet kiválasztjuk, bizonyosodjunk meg arról, hogy a táskánknak elég zsebe van.  Szükségünk lesz egy elkülönített részre, melybe a smink készletet pakolhatjuk és a legjobb,ha egy cipzáras részben tároljuk a kisebb termékeket. Hamár meg van a tökéletes piperetáska,koncentrálhatunk a megfelelő tartalomra. Mégis, hogyan tehetjük táskánkat jól felszerelté és praktikussá?

  • Kis méret:egy rövidebb külföldi utazás alkalmával érdemes kedvenc termékeinkből utazó kiszerelést választani.Ezzel nem csak helyet spórolunk ruháinknak és kiegészítőinknek, de amennyiben repülővel utazunk, a kézipoggyászunkban is felvihetjük a piperénket.
  • Multifunkcionalitás:érdemes olyan termékeket kiválasztani a nagy útra,amelyek több funkcióval is rendelkeznek, mint például a CD Happy Deo,amely nemcsak dezodorként használható, hanem frissítő testpermetként is. Ne felejtsünk el nedves törlőkendőt vinni magunkkal, hiszen a hosszabb utakon kifejezetten jól jön és ezek biztosan nem folynak ki táskánkban.
  • Védelem és hidratálás:a nap káros sugarai vagy a szél negatívanbefolyásolhatják bőrünk állapotát, amit hidratáló krém használatával kellemesen puhává varázsolhatunk. Ha a CD vízililiom illatú tusfürdőjét visszük magunkkal, akkor nem csak a tisztaság, de a bőrápolást is kipipálhatjuk.A megfelelőnapvédő faktorral ellátott naptejet, illetve ajakápolót se hagyjuk otthon!
  • Színes kozmetikumok: forró nyári napok alkalmával kövessük a kevesebb több elvét és csak a feltétlenül szükséges kozmetikumokat pakoljuk be a nyaraláshoz. Vigyünk magunkkal olyan többfunkciós termékeket, mint például az arcpirosító, amely nemcsak az arcra, de az ajkakra, illetve a szemre is nyugodtan használható. Érdemes beszerezni egy vízálló szempillaspirált, hogy mindig friss és nőies legyen a külsőnk, így sztárként tündökölhetünk Saint-Tropez-ban.

Érdemes figyelembe venni, hogy külföldön nem mindig tudjuk megtalálni a kedvenc, jól bevált kozmetikai márkáinkat. Ez főleg az olyan nőknek okozhat problémát, akik érzékeny, allergiára hajlamos bőrrel rendelkeznek és az esetleges bőr irritációkat akarják elkerülni egy nem ismert tusfürdő használata után.Azonban ez könnyen megelőzhető, ha jól átgondoltan pakoljuk össze a kozmetikai szereinket. Kövesd a fent leírt tippeket és élvezd a nyaralás minden percét.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest