… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Íme a káprázatos Crystal Garden kollekció

Íme a káprázatos Crystal Garden kollekció

A Swarovski minden szezonban áttekinti örökségét, újraértelmezi stíluskódjait és új inspirációt merít egy következő divatos kollekció megteremtéséhez, amelyet a márka eleganciája és csillogása jellemez.

A 2015-ös tavaszi-nyári kollekciót a természet, pontosabban egy kert ihlette. Nem egy szokványos, hanem álomszerű, modern kert, amelyben a tavaszi, pasztell árnyalatokon át a nyár fényűző, élénk színeiig minden pompás tónus megtalálható. „A természet mindig is különösen fontos volt a Swarovski számára. A Crystal Garden kollekció megerősíti a márka elkötelezettségét a modernség iránt, ami miatt a növény- és állatvilághoz fordultunk ihletért, hogy lágy, nőies vonalakat és motívumokat alkossunk” – magyarázza a kreatív igazgató, Nathalie Colin. Ez a kortárs, légies, napsütötte kert az áttört fémmunkában, az organikus formákban, valamint az ovális, navette és körte alakú kövekben kel életre, amelyek finoman idézik az elegáns levelek és szirmok képét. A fénylő napéhoz hasonló, arany, fémes tónusok ragyognak át az egész kínálaton, többek között szeladon, pink és türkiz színű kristályokkal randevúzva. A kollekciót sokoldalúság és sokszínűség is jellemzi, így válnak e darabok a mai, sokarcú nő tökéletes kísérőivé, bármely nappali vagy esti alkalomra.

A természet témáját a kollekció elsősorban a színeken keresztül jeleníti meg, amely a Swarovski jellegzetes erőssége: 150 féle kristályárnyalat és -hatás gyűjteményéből válogathatunk. A pasztellszínek üdeséget, lágyságot kölcsönöznek az ékszereknek, például a „Clay” nyakláncnak, amely rózsaszín és vízzöld kristályok finom soraiból, valamint lila kristálygyöngyök füzéréből áll. A hőn áhított „Stardust” karkötő a legkülönbözőbb pasztell árnyalatokban ragyog. Mind az egy-, mind a kétsoros karkötő, amelyek 730, illetve 1460 darab apró kristályból állnak, most kéttónusú változatban és nyakláncban is elérhetőek, hogy viselőjüket reggeltől estig páratlan csillogásba öltöztethessék. A finom pasztell palettán túl, a színek élénkebbé válnak, így tükrözik a forró nyár érzését, pazar virágözönnel és merész eleganciával. Ennek a hangulatnak tökéletes kifejezője a „Céleste” karperec. Eltúlzott méretét és gazdag kristálydíszítését a plexi üvegrétegek tompítják, amelyeken a kristályok, a híres „Crystal Rock” technika alkalmazásának köszönhetően kecsesen úszni látszanak. A kollekció másik jellemzője, az arany főszerepbe helyezése – a napszínű, sugárzó, kifinomult anyag sokféle használata. A „Crown” nyakláncban a csiszolt kristályok feltűnő csúcsai gyönyörű aranyfoglalatba kerülnek, amelyet a széles, kígyóhatású láncot díszítő kristály pavé piramisok

Hozzászólások

Pin It on Pinterest