… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Így viseld az 50-es éveket!- Stílusos korszak egy elegáns kollekcióban

Így viseld az 50-es éveket!- Stílusos korszak egy elegáns kollekcióban

A 20-as évek klasszikusai után, most az 50-es évek is reflektorfénybe kerültek némileg módosítva, egy új modern köntösben.A Temperley London a mai trendekhez igazította legújabb kollekcióját, melyekben egyesül az 50-es évek finom eleganciája, a mai fiatalos fazonokkal.

Ritka, mikor egy tervező luxus darabokat készít a Resort kollekcióhoz. Idén szép és igényes ruhákkal rukkolt elő a Temperley London a nőies 50-es, 60-as évek stílusával megfűszerezve. A ruhák azonban egy csöppet sem mondhatók ódivatúnak, a modern elemeknek hála, egyszerre elegáns és fiatalos.

 

A kollekcióban a ruhák és szoknyák dominálnak, melyek igazi vintage megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A hétköznapi darabok mellett az estélyik is helyet kaptak a káprázatos ruhák között, a kalapok pedig kihagyhatatlan elemei ennek a divatkorszaknak. A fazonok között jelen vannak az idei nyár kedvenc aszimmetrikus szabásai, a lágy esésű szövetek, és a váll-villantós felsőrészek.

Ha ezt a stílust szeretnéd követni, keresd a finom eleganciát képviselő darabokat, és a visszafogott természetes színeket. Az 50-es években a nőies vonalak domináltak, a szűk derék, széles szoknya nagyon népszerűnek számított. Az öltözködésnél hangsúlyozd a derekad egy csinos övvel, derékban szűk szabásokkal. Ekkoriban vált divatossá a spagetti pántos topp is. A korszak kedvence a rocki stílus, vagyis a pöttyös pörgős szoknya és a cigaretta nadrág, idén nyáron ezek ismét nagyon trendinek számítanak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest