… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Időtálló elegancia a Burberry őszi kiegészítő kollekciójában

Időtálló elegancia a Burberry őszi kiegészítő kollekciójában

A vidámabb nyári krémszínek után, a Burberry új kiegészítői sötét őszi árnyalatokba burkolóztak. A Prorsum vonal nemrégiben bemutatta ízléses táskáit, és cipőit, a finom elegáns darabok között néhány kockás esernyő is helyet kapott!

A Burberry Prorsum vonala napjainkban túlnőtt az egyszerű kockás irányzaton, időtálló elegancia sugárzik belőle, mely egyszerre fiatalos és konzervatív. Az idei kiegészítő kollekcióban találunk táskákat, cipőket, ernyőket, kesztyűket és sálakat is. Az őszi darabok most kifejezetten visszafogottra sikerültek, leginkább klasszikus vonalat követnek, a túlméretezett fazonú, minőségi lakkbőrből készült kézitáskákban mindenünk elfér, amire csak szükségünk van.

Egyszerű eleganciájuknak köszönhetően szinte bármilyen ruhadarabhoz viselhetjük őket.A kiegészítőket az őszi Prorsum ruhakollekcióhoz illesztették mind színekben, mind hangulatban. A lábbeliknél szintén a kevesebb több szabály érvényesül, az egyes darabok között találunk elegáns fekete szandálokat, melyek az estélyek kihagyhatatlan tartozéka, és finom szarvasbőr csizmákat a hétköznapokra.

Persze a márka jellegzetes kockái sem hiányozhatnak az új kollekcióból. Azok a bizonyos Burberry kockák megjelennek mind az esernyőkön, mind pedig a táskákon.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest