… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Idehaza is láthatjuk a smink nélküli Jennifer Anistont

Idehaza is láthatjuk a smink nélküli Jennifer Anistont

Ezen a héten került a magyar mozik műsorára Jennifer Aniston (Jóbarátok, Családi üzelmek, Förtelmes főnökök) új filmje, a Boldogság bármi áron. 11225367_936073573116397_6145863271789530770_oA nemzetközi szupersztár ezúttal új oldaláról mutatkozik be a sötét humorú romantikus drámában, hiszen eddig főleg komikusi képességeit láthattuk, míg ezen új szerepében megismerhetjük komolyabb adottságait is. A kritikusok többsége kiemeli Aniston alakítását mint a film egyik erősségét. Jennifer Aniston az ezen filmben nyújtott alakításáért, Claire Simmons karakterének megformálásáért élete első egyéni jelölését kapta a Filmszínészek Céhének Díjára mint a legjobb női főszereplő, ami nagy szó a nem éppen nagyvonalúságáról vagy jóindulatáról híres Hollywoodban.
A színésznő egy jelenet kivételével smink nélkül játsza végig a teljes filmet és így nagy merészségről tesz tanúbizonyságot, nem sok korabeli sztár vállalta volna be, hogy így mutatkozik a vásznon.

Olyan partnerek segítik a Jóbarátok sztárjának alakítását mint Sam Worthington (Avatar, A titánok harca, Texas gyilkos földjén, Tegnap éjjel), az Oscar®-jelölt Anna Kendrick (Tökéletes hang, Vadregény, Alkonyat-franchise), az Oscar®-jelölt William H. Macy (Fargo, Az igazság ára, Széftörők), az Oscar®-jelölt Adriana Barraza (Korcs szerelmek, Bábel, Thor) valamint az Oscar®-jelölt Felicity Huffman (Transamerica, Született feleségek-sorozat, Magnólia). És nem csupán a kiváló szereplőgárda, de a gondosan összeválogatott filmzene is segíteni a mozit a sikerben.
16_rovid

Hozzászólások

Pin It on Pinterest