… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hogyan viselheted a bőrszoknyát?

Hogyan viselheted a bőrszoknyát?

A bőrrel, mint anyaggal, az utóbbi időszakban ismét volt lehetőségünk megismerkedni, hiszen gyakorlatilag minden ruhadarabon megjelent. A megszokott bőr és műbőr kabátokon túl meghódította a nadrágok, felsőrészek, és a szoknyák világát is, bár utóbbitól még mindig sokan ódzkodnak. Nem kell tartani a csodás bőrszoknyáktól, most megmutatjuk, hogyan viselheted őket.

Válassz magas derekút
Ha szoknya, akkor az aktuális divat szerint más nem is jöhet szóba, mint a magas derék. Legalábbis azok számára, akik követik az aktuális irányzatokat, a derékszabású fazonok elsőszámú kedvenccé léptek elő. Való igaz, nem csupán divatosak, hanem a legtöbb alakra igen jótékony hatással is vannak ezek a darabok, úgyhogy ha kedveled a szoknyákat, érdemes felpróbálnod egy rakott, A-vonalú, bőrből készült változatot is. A hideg hónapokban ez a viselet nem csupán tökéletesen melegít, és abszolút illik a szezonhoz, hanem kellőképpen egyedi viseletet is jelent számodra.

Egy különleges harisnyával és magas sarkú cipővel rendkívül szexi lehetsz, míg egy visszafogott harisnya és szolid blúz segítségével egyszerre öltheted magadra a vagány és kifinomult jelzőket. A kislányos megjelenést szintén könnyen bezsebelheted, egy oversized pulóver és bokacsizma kettősével.

A feszes is jöhet
A feszes bőrszoknyákról sem kell lemondanod, főleg nem télen, amikor egyébként is kihagyhatatlan a harisnya, így a kényelmetlen tapadástól már nem kell tartanod. A feszes kivitelezést illetően ugyancsak választhatsz derékig érő szabásvonallal bíró szoknyát, de a nagy többség által jobban kedvelt és elfogadott, enyhén csípő fölé érő változat mellett is voksolhatsz. A bőr ceruzaszoknya természetesen nagyon erős titkárnős beütéssel bír, főleg akkor, ha csinos inggel, konttyal, na és persze vérvörös rúzzsal párosítod.
Ennél természetesen lehetsz jóval szolidabb is egy visszafogottabb ing és egy hosszú kardigán által, ha pedig szeretnéd elkerülni a feltűnést, úgy egy méretes, ám ízléses pulóver mellett voksolj.

Ünnepi viseletnek
A megfelelően összeválogatott kiegészítők és egyéb ruhadarabok társaságában egy bőrszoknya tökéletes alkalmi, karácsonyi viselet is lehet. Példának okáért máris elegánssá varázsolhatja a peplum, ami nem csupán a szoknyádon jelenhet meg, hanem a felsődről is alálóghat. Érdekes és ugyancsak ünnepélyes végeredményt takar, ha a bőrt olyan nőies és emelkedett anyaggal párosítod, mint amilyen a csipke. Egy csodás, ám aránylag visszafogottnak bizonyuló csipke felső és a bőrszoknya kettőse az egyik legalkalmibb viselet, amit karácsonykor magadra ölthetsz. Az összhatáson finomíts egy csinos, karcsúsító hatással bíró kardigánnal, de ne feledkezz meg a hangsúlyos, ünnepi kiegészítőkről.

Szabó Böbe írása

Hozzászólások

Pin It on Pinterest