… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hogyan hordd nyáron a cicanadrágot?

Hogyan hordd nyáron a cicanadrágot?

Nyáron sokan félreteszik a cicanadrágokat, pedig ezek darabok nem csupán a hideg évszakokban, csizmával társítva viselhetőek. Kiemeltképpen nem azok a vidám, feltűnő változatok, amik idén százszámra megtalálhatóak a boltokban.

Ki viselje a cicanadrágokat?

A megfelelő stílust megválogatva gyakorlatilag bárki, kortól függetlenül viselheti ezeket a darabokat. Nyilvánvalóan azok, akik karcsúsítani szeretnének a látványon, ne vegyenek fel túlságosan harsány mintával, esetleg szaggatott megoldással bíró darabokat, de ezt leszámítva a fazont illetően nincs aranyszabály.

Tévhit ugyanakkor, hogy csak az egész karcsú hölgyek viselhetik a cicanadrágokat, azoknak sem kell szégyenkezniük, akik nem a kifutóról érkeztek. Mi több, egyes alkatokon kifejezetten sokat segít a melegben a vékony cicanadrág. Példának okáért a harisnyával felérő anyagú darabokat viselhetik azok, akiknek összeér a combjuk, hiszen így elkerülhető a kellemetlen bőrpír. Persze ebben az esetben kiemelten fontos, hogy egyberuhával vagy hosszú felsővel viseljük a nadrágokat, ugyanis a domborulatok között átlátszó fehérnemű a legkevésbé sem esztétikus látvány.
Emellett a cicanadrág ápol és eltakar az említett formában: bár a szép domborulatokat és arányokat megmutatja, az esetleges bőrhibákat nem fedi fel.

Használd ki a nagy előnyöket

Az említett előnyök mellett húzhatunk még egy strigulát a cicanadrág oldalára, ugyanis a legtöbb szabás sokat karcsúsít viselőjén. Nem csupán azért, mert a megfelelő felsővel viselve a derékra és a felsőtestre terelődik a figyelem, hanem azért is, mert a cicanadrágon nincs semmilyen extra rátét, zseb, vagy olyan hajtás, ami a csípő környékén plusz centiket jelentene.
Ha köldök alá érő cicanadrágot veszel fel egy hosszított felsővel, akkor jó néhány kilóval karcsúbbnak látszhatsz, ugyanis ez a megoldás szó szerint egyben tart, miközben sehol sem mutat teltebbnek.

Telteknek egyszerűt

A teltebb alkattal megáldott hölgyek mindenképpen válasszanak egyszerű és egyszínű cicanadrágot, lehetőleg feketét. Ha ezt a színt és fazont feltűnő felsővel, akár mintással párosítod, garantáltan sokat javíthatsz a megjelenésedet. A karcsú derékvonaladat érdemes egy övvel, vagy különleges szabással hangsúlyoznod, miközben ügyelned kell arra, hogy csípőtájékon semmiképpen se feszüljön a felsőd. A karcsú lányok esetében sem előnyös, ha mindenhol tapad a ruha, pláne nem nyáron, a nagy hőségben. A szetthez mindenképpen magas talpú szandált, vagy este platform cipőt válassz, ugyanis ezzel még többet karcsúsíthatsz a lábaidon, alkatodon.

Karcsú hölgyeknek feltűnőt
A karcsú, sudár alkatú hölgyek egész nyugodtan viselhetik a feltűnő cicanadrágokat, esetükben sokszor még javít is a látványon a harsány minta. Ekkor azonban ismét szükség lesz egy egyszerű pontra az öltözködésben, mégpedig egyszínű, letisztult felső formájában. A mintás nadrág fazontól függetlenül nagyon feltűnő, emiatt egyáltalán nem szerencsés hasonlóan látványos felsővel párosítani. Az egyszerű szabás és a visszafogott, nadrághoz passzoló szín ugyanakkor tökéletesíti a megjelenésedet és nagyszerű látványt jelent.

Ha vékonyak a lábaid, nyugodtan hordd a szettet saruval, lapos szandállal, de ha úgy jobban érzed magadat, természetesen te is felveheted a magas talpú, vagy sarkú cipőket.

Szabó Böbe írása

Hozzászólások

Pin It on Pinterest