… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hírek Hollywoodból: Megan Fox babát vár!

Hírek Hollywoodból: Megan Fox babát vár!

A Transformers sztárja, Megan Fox első babájával terhes! A gyönyörű modell és színésznő egyre többet látható kényelmes, laza ruhákban, melyekkel terhességét próbálja rejteni, de hiába, igencsak gömbölyödő pocakja egyre nagyobb feltűnést kelt.

A 26 éves színésznő és 38 éves férje, Brian Austin Green 2004-ben szerettek egymásba, 2007-ben megvolt az eljegyzés is, ám 2 év után Megan már úgy nyilatkozott, hogy már külön utakon járnak, kapcsolatuknak vége. Azonban nem sokáig bírták egymás nélkül, 2010 júniusában már az esküvőt is megtartották a szerelmesek, méghozzá egy különleges Hawaii szertartás szerint. A pár azóta is turbékol, olyannyira, hogy hamarosan megszületik első babájuk is.

Megan a tavalyi Transformers 3 preierjén. Itt még csak álmodozott arról, hogy hamarosan anyuka lesz belőle...

Számos hollywood-i paparazzi kapta már lencsevégre a szexi modellt és párját, amint kéz a kézben sétáltak hollywood utcáin. Megan a legtöbb alkalommal kényelmes ruhát viselt, ám mindenki számára nyilvánvaló, hogy egyre növekvő pocakját már így sem tudja tovább rejtegetni.  Így már csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be hivatalosan is a baba érkezésének dátumát! Addig is jó névválogatást és babaruha vásárlást kívánunk nekik!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest