… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Halpikkelyek, és csillámok Monique Lhuillier kollekciójában

Halpikkelyek, és csillámok Monique Lhuillier kollekciójában

Monique Lhuillier tervező 2013-as tavaszi kollekciójával a vízalatti világot keltette életre a New York Fashion Week kifutóján. A ruhák hihetetlen sikert arattak, az egyes darabokat töménytelen mennyiségű pikkelyminta, és csillám borította.

A New York Fashion Week idén is számos meglepetést tartogat már ami a kollekciókat illeti, a lélegzetelállító exkluzív kreációk mellett, unalmas, és botrányos darabok is felvonultak. Monique Lhuillier-t a tenger és az óceán világa ihlette meg legutóbbi törökországi nyaralása során, a tervező új kollekciójában a kék, piros, és a fekete voltak az uralkodó színek, a ruhákat leginkább a nőies sziluettek, és az egyszerű szabás jellemezte.

A számos érdekes, és színes mintázat mellett a pikkelyes részletek kerültek reflektorfénybe, mindezt csillámokkal és flitterekkel fűszerezte meg a designer. A gyűjteményben gyönyörű koktélruhák, rövidnadrágok, kabátok, és maxi ruhák is helyet kaptak. Az áramló hosszú szövetekkel szemben a kollekcióban tökéletes kontrasztot képeztek a jól megstrukturált fazonok, mint a peplum.

A cipők szintén halpikkelyes mintákban és csipkében tündököltek, a fazonok a bokát hangsúlyozták. A kollekciót biztosan viszontláthatjuk még a vörös szőnyegen a következő szezonban, Lhuillier jól ismeri a Hollywoodi csillagok öltözködését, és kreációit is ehhez igazította. Célja az volt, hogy a nők, akik viselik majd ruháit nőies, gyönyörű sziréneknek érezhessék magukat bennük.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest