… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Gigi Hadid a Versace új szemüvegkampányának arca

Gigi Hadid a Versace új szemüvegkampányának arca

A szupersztár a márka tavaszi-nyári szemüveg-kollekciójának Greca Stars projektjében tűnik fel. A Versace új keretei tükrözik a márka örökségét, emellett hatalmat és erőt sugároznak.

Lifestyle-VE2161__40x30

VE2171B

A Versace 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának fém pilótaszemüvegét vékony vonalak, dupla hidas szerkezet és Swarovski kristályokkal díszített front- és szárrész jellemzi. A szárakon emellett megjelenik az ikonikus Greca dekoráció. A napszemüveg elérhető ezüstszínben ezüst, tükrös lencsével, aranyban szürke átmenetes lencsével, halvány aranyban barna átmenetes lencsével, matt feketében sötétszürke lencsével, valamint matt zöldben zöld átmenetes lencsével
VE 2171B 1000_6GVE 2171B 1256_87

VE2172B

A Versace legújabb tavaszi-nyári szemüveg-kollekciójában egy nőiességet sugárzó keret is bemutatkozik. A keret nélküli, macskaszem formájú szemüveg frontrészén nejlont, a szárakon fémet találhatunk. A széles front és a szupervékony szárak légies könnyedséget biztosítanak, amelyet tovább fokoz az ikonikus Greca díszítés és 70 Swarovski kristály összhangja. A modell elérhető halvány arany front- és szárrésszel, és halványbarna színben tükrös arany és sötét szürke lencsékkel.

VE 2172B 1252_87

VE3226B

A Versace 2016-os tavaszi-nyári kollekciójában debütáló ovális optikai szemüvegkeret érzéki nőiességet áraszt magából. A félkeretes frontrészt a márka ikonikus Greca motívuma és 70 Swarovski kristály díszíti, hozzá extra vékony fémszárak csatlakoznak. Fekete színben aranyszárakkal, valamint lilában vagy matt rózsaszínben halvány arany szárakkal választható.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest