… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Gabriela Spanic Lilu szalonjában járt

Gabriela Spanic Lilu szalonjában járt

Igazi világsztár látogatott tegnap az r2-be. Lilu és Nagy Sanyi a mexikói sorozatsztárt, Gabriela Spanicot látta vendégül belvárosi szalonjában. A sztárfodrász igazán közeli kapcsolatba került a sorozatok királynőjével, hiszen egy hetes itt tartózkodása alatt végig ő és csapata készíti frizuráját. 

Igazán feltűnő jelenség érkezett hétfő délután az r2-be. A mexikói sorozatsztár, Gabriela Spanic egy hetet tölt hazánkban a Sorozat+ és a Cool meghívásából. A világhírű színésznő meglátogatta Lilu és Nagy Sanyi szalonját is, hogy felfrissítse frizuráját. A Paula és Palulina, a Második esély, valamint A Bosszú sztárja nagyon kedvesen és közvetlenül mozgott a fodrászüzletben, mindenkit puszival üdvözölt, és felszabadultan válaszolgatott a rá zúduló kérdésekre. Nagy Sanyi egész héten Gabriela közelében lehet, hiszen minden nap ő és csapata gondoskodik arról, hogy a világsztár frizurája tökéletesen mutasson.
„Gabriela nagyon elégedett volt a frizurával, amit készítettem neki. Annyira bízott bennem, hogy oda sem figyelt mit csinálok, csak a végeredmény volt fontos számára. Nagyon igényes a külsejére, így a hajára is.” – mesélte Sanyi, aki belát a kulisszák mögé. – „Spanic meglepően kedves, mindenkinek puszit ad, aki szimpatikus neki. Nagyon érdekli Magyarország, mielőtt idejött, felkészült a történelmünkből, ismeri a nevezetességeket, tudja, mi hol van, sőt, meg is tanult pár szót magyarul.” – árulta el a sztárfodrász.

Lilu és Gabriela a frizura elkészítése után

Lilu is hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy Gabriela Spanic ellátogatott az r2-be.
„Sokat jártam Dél-Amerikában, így tudom, hogy a szappanopera sztárok ott mindenek felett állnak. Olyan rajongás veszi őket körül, amit elképzelni sem tudunk. Ennek ellenére Gabriela eljött hozzánk, nagyon kedves és közvetlen volt, ez óriási dolog.” – mondta el az RTL Klub műsorvezetője.

A színésznő Sanyira bízta frizuráját!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest