… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Fürdőruha kisokos a nyárra! A legkedveltebb fazonok

Fürdőruha kisokos a nyárra! A legkedveltebb fazonok

Mindjárt itt a nyár és még nem vettél fürdőruhát? Tanácstalan vagy, hogy mi állna neked jól? Takarni szeretnéd azt a bizonyos kicsi pluszt, vagy éppen hódítani szeretnél egy falatnyi bikiniben? Ha te is az alábbi dilemmákkal küszködsz, akkor itt egy kis segítség! Csak olvasd végig nyári fürdőruha kalauzunkat, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő fazont!

Idén nemcsak a virág- vagy állatminta, az élénk színek és furcsa, absztrakt minták, hanem a pasztellszínek és a visszafogottabb minták és fazonok is hódítanak. Míg a Victoria’s Secret modelljei vad brazil hangulatba öltöztetnek, addig a Triumph egy alakformáló csodával inkább a klasszikusabb fazonokat ajánlja. Legyél vad és szexi, sportos, visszafogott, vagy nőiesen elegáns, idén biztosan kedvedre válogathathatsz a szebbnél- szebb darabok közül!

Falatnyi bikinik
Ezek azok a darabok, amikkel biztos a hódítás, egy ilyen darabban, a parton garantáltan minden szem Rád szegeződik majd. Azonban érdemes vigyázni, csak akkor viseljünk ilyen bikiniket, ha valóban magabiztosnak érezzük magunkat és a plusz kilóktól is megszabadultunk, mivel ezek a darabok csak az igazán nőies, karcsú alakon mutatnak jól. Álomalakkal rendelkezőknek csak ezt ajánljuk! Tipp: ezekhez a szexi darabokhoz nyugodtan viseljünk műanyag ékszereket, nagy feltűnő napszemüveget vagy kiegészítőket. Hölgyek, hódításra fel!

Klasszikus darabok
A jól bevált merevítős, push up-os darabok sosem mennek ki a divatból. Ha egy egyszerű, klasszikus fürdőruhára vágysz, ez a legjobb választás. Kényelmes, nem kell szenvedni a pántokkal vagy attól félni, hogy egy óvatlan pillanatban megmutatunk olyat is, amit nem szeretnénk. Ajánlott idősebb, sportosabb vagy teltebb kebelmérettel rendelkező hölgyeknek.

Háromszög
Ezek a darabok is már szinte klasszikusnak számítanak, és, mivel nem sokat takarnak ezeket is első sorban a szexis stílust kedvelőknek ajánljuk. Azonban érdemes vigyázni ezekkel a darabokkal, mivel a falatnyi bikini felsők nem sokat takarnak, nem ajánljuk sem kicsi sem dús keblekkel rendelkezőknek. Tipp: a vidám, színes darabokat dobjuk fel egy szalmakalappal vagy kiegészítőkkel.

Bikinik bandeau felsőrésszel
Ezeket a darabokat első sorban kismellű hölgyeknek ajánljuk, mivel ez az érdekes, franciásan rafinált fazon optikailag nagyobb kebleket varázsol viselőjének. A vékony pántos vagy pánt nélküli darabok után sokan sóhajtoznak, pedig ezek csak a kis keblekkel rendelkező hölgyeknek állnak jól. Idén a virágmintástól egészen az egyszínűn át mindenki kedvére válogathat ezek között a darabok között is.

A push up melltartók sosem mennek ki a divatból, mint azt a Victoria's Secret darabjai is mutatják.

Hipkini
Az idei szezon nagy divatja ez az új szabású bikini. Ez egy kifejezetten csípő fazonú alsót takar, melyhez többnyire szélesebb pánt és „közepes hátsó lefedettség” tartozik. Tehát ezt olyanoknak ajánljuk, akik keskenyebb csípővel rendelkeznek, hiszen optikailag a fazon egy kicsit nagyít. A hozzáillő felsőrész tekintetében szinte bármilyen kombinációt megtalálunk, a szexisen át a klasszikus fazonig. Ezt a fiatalos és bohókás fazont a széles csípővel rendelkezőkön kívül mindenkinek szívből ajánljuk!

Tankini
Ezt a fazont leginkább azoknak ajánljuk, akik dúsabb keblekkel, vagy nagyobb pocakkal rendelkeznek, hiszen ezekkel a darabokkal egyszerűen és gyorsan eltakarhatjuk a felesleges kilókat. Mivel ez a fazon is már egészen szexi megoldásokban és színekben is elérhető, bátran ajánljuk fiataloknak is! Tipp: remekül kiegészíthető lenge szoknyákkal és kendőkkel.

Fekete-fehér egyrészes12.199 Ft; Mintás kétrészes, 10199 Ft és 5099 Ft; Lila, 10199 Ft és 5099 Ft, Triumph

Kisgatyás
Ezt a fazont első sorban azoknak ajánljuk, akik vastagabb combokkal vagy popsival rendelkeznek, hiszen ezzel a kis trükkel gyorsan elérhető egy optikailag tökéletesebb eredmény. Ne bánkódjon az, aki erősebb popsi résszel rendelkezik, hiszen bátran kihangsúlyozhatja dekoltázsát egy különleges felsőrésszel. Tipp: egy standkendővel vagy kisruhával tökéletesen kiegészíthető.

Egyberészes
Ezt a fazon első sorban az erősebb, teltkarcsúbb hölgyeknek ajánljuk. Ma már különböző különleges, alakformáló darabokat is találhatunk közöttük. Sőt, egészen extravagáns, kivágott és különleges szabásúakat is, úgyhogy akár a vékonyabbak is bátran viselhetik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest