… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Férfimágnes öltözködési tippek a tökéletes hosszú lábakért

Férfimágnes öltözködési tippek a tökéletes hosszú lábakért

Minden nő hosszú modell-lábakra vágyik, azonban ha nem áldott meg vele a sors, akkor se keseredj el! Néhány jól megválasztott trendi nyári ruhadarab nyújtja az alakot, és tökéletes légies megjelenést varázsol!

A szexi hosszú lábak, mindig is megmozgatták a férfiak képzeletét, főként nyáron, mikor reneszánszukat élik a forrónadrágok, shortok, és miniszoknyák. Az ilyen adottság jó esetben az anyatermészet ajándéka, azonban néhány ügyes optikai trükkel, könnyedén lehet a testi hibákat korrigálni, és a rövid, vagy tömzsi lábakból is gyönyörű vékony lábakat lehet faragni.

Csinos nyári magas sarkú cipők
Elsőre valószínűleg mindenkinek a magas talpú szandálok, és körömcipők jutnak eszébe, mikor a lábak nyújtásáról van szó. A nőies cipők mindig is a férfiak kedvencei voltak, nem csak magasabbnak mutatnak, de karcsú alakot is varázsolnak. Lehetőleg kerüld a tompa orrú fazonokat, helyette válassz egy hegyesebb orrú formát. Ettől még inkább hosszabbnak fognak tűnni a lábaid. Vigyázz azonban ez a stílus csak azoknak áll jól, akik kisebb lábfejjel vannak megáldva.

A tűsarkú cipők nagyon csinosak, főként ha egy elegáns alkalomról van szó, napközben azonban nem csak kényelmetlenek, de egészségtelenek is, válassz helyette, egy közepesen magas fazont, ez egyszerre esztétikus, és praktikus. Minden esetben ügyelj rá, hogy a sarkak ne legyenek túl vastagak, a tömzsi, vastag láb, telitalpú szandálban nem túl előnyös.

Magas derék+mini
A mini shortok magas derékkal már régóta népszerűek a divattrendekben, és idén nyáron is középpontban vannak. Ez a ruhadarab jó néhány centit hozzáad a magasságodhoz, vékonyítja a csípődet, és a lábadat is. Bár mostanában nagyon népszerűek a hatalmas zsákszerű táskák, ha magasabbnak szeretnél tűnni, kerüld ezeket a fazonokat, és válassz helyettük egy kisebb méretű, elegáns darabot.

A harisnya titka
A harisnya lágyítja a lábakat, és finom eleganciát ad nekik. Válassz fekete, vagy bőrszínű változatot, így sokkal magasabbnak és karcsúbbnak fogsz tűnni. Este a buliból hazafelé jó szolgálatot tesz, párosíthatod egy csinos miniszoknyával, nyári ruhával, vagy rövidnadrággal is. Ha mintás fazont választasz, kerüld az erőteljes, harsány színeket, és a keresztmintás változatokat, ezek még inkább szélesítik a lábakat. A sötétebb színek még inkább slankítanak, így lehetőleg tartsd be azt a szabályt, hogy a harisnyád mindig legyen sötétebb a ruhádnál.

Skinny farmer trükkje
Ezt a fazont a vékony, ugyanakkor alacsony lányoknak találták ki, akinek szükségük van néhány centire a tökéletes alakért. Párosítsd magas sarkú cipővel a kellő hatás érdekében.

Színek és minták
A monokróm színek jelentik a legjobb választást, ahhoz, hogy lábaid vékonyabbnak tűnjenek. Ennek lényege, hogy egy szín árnyalatiból állítsd össze öltözéked, ha nincsen probléma a súlyoddal , választhatsz harsány árnyalatokat is, az a fontos, hogy a haj és bőrszínedhez válassz árnyalatokat. A világosabb tónusokat azon a testrészeden alkalmazd, amit hangsúlyozni szeretnél. Minták tekintetében lehetőleg a függőleges vonalakat részesítsd előnyben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest