… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Eva Mendes ismét kampányarc lesz

Eva Mendes ismét kampányarc lesz

Elegáns kisugárzása és bája mindenkit magával ragad, akár a filmvásznon, akár személyesen, akár fényképen találkozik vele, a Vogue Eyewear most induló, 2013-as tavaszi/nyári kommunikációs kampánya még tovább fokozza a díva ragyogását. A Hollywood nyugati része fölé magasodó dombokon álló impozáns villában, egy napfényes októberi napon készült képsorozat hat ragyogó, színes fotón ragadja meg Eva Mendes varázsának lényegét. Az objektív másik oldalán újból a jól ismert mester, a világ egyik legelismertebb és legkedveltebb fotósa, Mario Testino állt.

Eva Mendes legújabb filmje a kritikusok által is elismeréssel fogadott Holy Motors − következő alakítását Ryan Gosling és Bradley Cooper oldalán a The Place Beyond The Pines című filmben láthatjuk majd. A fotózásról így nyilatkozott: − Gyönyörű napot töltöttünk Los Angelesben. Bármerre néztem, mindenfelé csodálatos Vogue Eyewear napszemüvegeket láttam, a fotósom pedig az elbűvölő Mario Testino volt… azt hiszem, ilyen lehet a mennyország!

− Már hosszú ideje dolgozom a Vogue Eyewearrel, és az évek során számos gyönyörű nő szerepelt a kampányainkban: Gisele, Daria, Kate… és most Eva Mendes. Evával csodálatos élmény volt együtt dolgozni, és tökéletes választás volt a Vogue részéről, mivel érzéki és nőies jelenség. A fotózás során nagyon jó volt a hangulat – mondta Mario Testino, aki az utóbbi néhány év összes Vogue Eyewear-kampányában részt vett. És bár a cég és Testino munkakapcsolata jól bejáratottnak mondható, ettől függetlenül minden új felkérés új kihívást is jelent egyben.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest