… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Érkezik Jennifer Lopez 3D-s életrajzi filmje!

Érkezik Jennifer Lopez 3D-s életrajzi filmje!

Manapság egyre nagyobb divat Hollywoodban a sztárok életét mozivászonra vinni. Justin Bieber és Katy Perry után ezúttal Jennifer Lopez is beállt azon énekesek sorába, akik koncertfilmet készítenek kalandos karrierjük történetétől!

Úgy tűnik a sztárok kedvét az sem veszi el a koncertfilmek készítésétől, hogy a Katy Perry-ről készült produkció csúfosan megbukott pár hónapja a moziban. Miután Jennifer Lopez elhagyta az American Idol zsűriszékét, úgy nyilatkozott, egy ideig szeretne a filmes karrierjére koncentrálni. Nem is vesztegeti az időt, a hírek szerint, 3D-s dokumentumfilmet forgat saját magánéletéről, és karrierjéről Dance again címmel.

Fotó: Sony Music

„Jennifer életében az elmúlt néhány évben hihetetlen változások mentek végbe, a film főként erre az időszakra fog fókuszálni.”- mondta a pop énekes menedzsere. A produkcióban bepillanthatunk a kulisszák mögé, többek között szó lesz viharos kapcsolatáról és válásáról Marc Anthony-val, hogy hogyan birkózott meg az anyasággal, az American Idol-ban töltött évekről, és arról, miért is tért vissza a színészethez.

A Justin Bieber életéről szóló film 98 millió dollárt, míg Katy Perry produkciója 30 millió dollárt hozott a konyhára. Egyelőre nem tudni mikor kerül mozivászonra a latin díváról készülő alkotás, de annyi biztos, hogy a 3D-s technika miatt a látványvilág lenyűgöző lesz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest