… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Életre kelt a mesebeli üvegcipő! Louboutin Hamupipőkének tervezett

Életre kelt a mesebeli üvegcipő! Louboutin Hamupipőkének tervezett

A varázslatos kollekcióiról híres designer ezúttal egy tündérmesét keltett életre egy gyönyörű cipő képében. Louboutin Hamupipőkének tervezett lábbelit, a különleges kiegészítőt Párizsban mutatta be a nagyközönségnek!

A Walt Disney idén ősszel adja ki újra DVD-n és Blu-ray-en az 1950-ben készült klasszikus tündérmesét, a Hamupipőkét. Christian Louboutin ennek alkalmából vad tervezésbe fogott, és elkészítette az ikonikus főhősnő gardróbjának kedvenc darabját!

A nem mindennapi lábbelit kristály pillangók díszítik, a tervező a párizsi Haute Couture Fashion Week-en leplezte le a nyilvánosság előtt. A cipőben tökéletesen egyesül a designer stílusa a Walt Disney legendás filmjének fantáziavilága. A gyönyörű kiegészítő fehér csipkével és csillogó kristályokkal van bevonva, valamint néhány gyönyörű kristálypillangó is felkerült rá.

„Megpróbáltam mind a karaktert, mint a mese történetét megjeleníteni a cipőben. „Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen híres szereplőnek tervezhetek, Hamupipőke egy igazi ikon, emblematikus figurája a cipőknek, és persze az álmoknak is.”- mondta a tervező.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest