… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Egy luxusmárka 60 éve- Káprázatos kiállítással ünnepel a Chloé

Egy luxusmárka 60 éve- Káprázatos kiállítással ünnepel a Chloé

A Chloé divatház jelentős mérföldkőhöz érkezett, fennállásának 60. évfordulóját egy nagyszabású kiállítással ünnepelte pár napja a Palais De Tokyo múzeumban. Az Attitudes névre keresztelt expo a márka káprázatos munkáit mutatja be az elmúlt évekből.

A különleges estén olyan nagy nevű vendégek voltak jelen, mint Karl Lagerfeld, a Chloé alapítója Gaby Aghion, Anna Dello Russo, Rachel Zoe divattervező, Anja Rubik, vagy Constance Jablonski. Az átfogó kiállításon számos emlékezetes ruhaköltemény felsorakozott, a próbababák frizuráját a haute couture szellemében készítették el.

„A divatházat közvetlenül a couture után hoztam létre, és mindössze annyi volt vele a célom, hogy boldoggá tegyem az embereket.”- mondta a Chloé alapítója. A divatos partin Karl Lagerfeld is szólt néhány szót a márkáról. A híres tervező 1966-1983-ig foglalta el a Chloé vezető designerének posztját, majd 1992-1997-ig visszatért a fedélzetre. „Nem igazán kedvelem az archivált alkotásokat, de izgalmas volt látni ezt a kiállítást. A Gaby Aghion-nal töltött évek sokat jelentettek nekem.”- mondta Lagerfeld.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest