… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Divattipp: Tollas fejdíszek és fülbevalók

Divattipp: Tollas fejdíszek és fülbevalók

Tavaly egy igen népszerű német tehetségkutatóban bukkantak fel ezek a különleges darabok. Azóta hazánkba is eljutottak a tollas fülbevalók, kiegészítők, sokan meg is csodáljuk őket, azonban viselésén már elgondolkozunk! Nincs mit vacillálni ezen, nagyon trendik és remekül feldobják a hangulatot! Hazai sztárok is előszeretettel hordják, Tóth Gabi rendszeresen feltűnik bennük.

Bátran viselj tollfülbevalót
Érdekes, de tollas kiegészítőkből is rengeteg stílus áll a rendelkezésünkre, így tényleg mindenki talál magának valót, az elegánstól, az állatmintásig minden fellelhető! Vannak nagyobb és kisebb, hosszabb és rövidebb méretűek is. A hosszú hajúaknak mindenképpen azt ajánljuk, hogy feltűnő darabokat válasszanak, hiszen az sokkal jobban látszanak a nagy hajtömegben. A rövid hajúak esetében bármelyik tökéletes. A neon színek itt is divatosak, de válogathatsz egyszerű fekete, leopárd és páva minták közül is. A bátrabbak felvehetnek felemás darabokat is, ahol az egyik fülünkben csak egy pötty a másikban pedig egy hosszú toll lóg. Lehetsz velük extrém, de visszafogott is.

Tollat a hajba!
Gyönyörű hajpántok, strasszokkal díszített tollak teszik még ellenállhatatlanabbá ezeket a darabokat, egyszerűen szerelem első látásra. Eleinte mi is tartózkodva néztük őket, de beruháztunk egyre és azóta állandó kiegészítője a mindennapoknak. Ezzel tényleg egyedi lehetsz, hiszen nem sokan bátorkodtak még a viseletükkel! Itt is rengeteg fajta van, csattok, hajpántok, egyszínűek, többszínűek. A mi kedvenceink kétségtelenül azok a darabok, amik egyszerű hajpántok és a végükön lelóg néhány lánc tollakkal a végein. Felvéve nagyon jól néznek ki, olyan mintha pár tincs lenne belefűzve a hajunkba. Fotók, kiegészítők: Bijou Brigitte

Hozzászólások

Pin It on Pinterest