… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Divatos húsvéti csokitojások Vivienne Westwood-tól

Divatos húsvéti csokitojások Vivienne Westwood-tól

A brit Fortnum & Mason luxusáruház Vivienne Westwood-ot kérte fel, hogy tervezze meg különleges húsvéti csokitojásait. A híres tervező az ünnep alkalmából egy egész kollekciót alkotott meg, melyben a divat és a csokoládé tökéletes párost alkotnak.

Az extrém stílusáról ismert tervező tőle szokatlan módon visszafogott designnal állt elő, ugyanakkor az ünnepi édességek nagyon különlegesre, elegánsra és ötletesre sikerültek. A tojások készítésénél Westwood minden részletre ügyelt, a tojásokat közrefogó lágyesésű selyemszalagoktól, a színes csokoládésdobozokon keresztül, a kifinomult küllemmel megáldott fóliáig.

fortnumandmason.com

A természetesen kézzel készített csokitojások belsejében különféle ízű bonbonokat találunk, melyek között akadnak pezsgős trüffelkrémmel töltött apró csokitojások, molé fűszeres, narancsos, kávés, valamint rózsa és ibolyakrémes változatok. A 227 grammos tojás ára 38 font, vagyis 12 700 Ft, a Colossal Egg nevű hatalmas tojásért pedig 90 fontot, átszámítva 30 ezer Ft-ot  kér a híres angol luxusáruház, melynek története egészen 1707-ig vezethető vissza.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest