… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Diétás frissítő és hidegkávé a Starbucksban

Megérkeztek az első hideg frissítők a Starbucks kínálatába, köztük egy teljesen új, hideg eljárással készülő kávéval. A klasszikusokat a macchiato jeges változata képviseli, a gyümölcsösebb italok kedvelőit pedig zöld kávé kivonatot tartalmazó diétás frissítő várja.

Cold Brew
A cold brew, azaz a hidegkávé biztosan megváltoztatja a véleményed a kávézásról. Készítése során a speciálisan erre a célra kialakított kávékeveréket 20 órán keresztül hideg vízben áztatják, amelynek eredményeként egy gazdag ízvilágú, de lágy kávét kapunk. A Starbucks cold brew kávéja dél-amerikai és afrikai kávé keverékéből készül, ízvilágában egyszerre érezhetünk csokoládés jegyeket és citrusos frissességet. Fogyaszthatjuk édesítés nélkül, de tejjel és sziruppal is kitűnő választás.

Iced Caramel Macchiato
A Starbucks egyik legkedveltebb italának jeges változata, az Iced Caramel Macchiato egy krémesen lágy frissítő, amelyben a karamell és a vanília tökéletesen kiegészíti egymást.

Iced Caramel Macchiato (2)Refresha
A Starbucksban nemcsak a kávéimádók találhatják meg tavaszi kedvencüket, hanem azok is, akik melegebb napokon inkább a gyümölcsös ízeket részesítik előnyben. A kávézó refresha italaiban a friss gyümölcsök és a zöld kávé kivonat természetes energiával látja el testünket. A Berry Hibicus változatban a feketeszeder és a hibiszkusz, a Cool Lime Refreshaban a citrom és a lime üdítő kombinációja gondoskodik a felfrissülésről. Alacsony kalóriatartalma miatt diétázóknak is ajánljuk.Berry Hibiscus Refresha + Cool Lime Refresha (4)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest