… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Csupa ínyencség és rengeteg finomság

Csupa ínyencség és rengeteg finomság

Számos különlegességgel vár a november elején megnyílt Delizia Gourmet & More –köztük jó néhány olyan termékkel, amelyek eddig nem voltak elérhetőek Magyarországon. Rengeteg ínycsiklandó finomságot tartogat az új gourmet bolt!

A bolt alapítói személyesen kutatták fel azokat a töretlen hagyományú európai manufaktúrákat, melyektől a legértékesebb tulajdonságokkal rendelkező termékeket végül kiválasztották. A kínálat összeállítása során az elsődleges szempont az volt, hogy az üzletbe elsősorban gyermekközpontú, egészséges, sőt: akár gyógyító tulajdonsággal bíró élelmiszerek kerüljenek, méghozzá olyanok, melyek lehetőség szerint biogazdaságokból
származnak Szicíliától Toszkánán át Andalúziáig.

A legjobb családi manufaktúrák termékei találhatók meg: hal- és húskészítmények, mézek, lekvárok, gyümölcslevek, alpesi tejtermékek, kézműves tészták és rizottók, valamint a hozzájuk illő sajtok és mártások. A Nuova Mandrio sajtmanufaktúra parmezánjától (mely 2008 és 2011 között minden évben elnyerte az Olaszország legjobb parmezán sajtja díjat) a több, mint 100 éve változatlan recepttel dolgozó Bagatto család San Daniele sonkájáig, az Ecomela bio alma- és körtekészítményeiig, az Osborne pata negra sonkáiig számos, a Delizia Gourmet & More-ban elérhető élelmiszer elsőrangú minőségű, kézzel készített, és persze nagyon finom.

Minden nap más hidegkonyhai készítmények (pástétomok, antipastik), friss gyümölcs és zöldség, olaj- és ecetritkaságok, kaviárok, szószok, lekvárok, mézek, édességek, kekszek és fűszerek mellett kiemelkedő a prosecco-, champagne- és borválasztéka is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest