… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Csináld magad: Dizájner kiegészítők fillérekből

Csináld magad: Dizájner kiegészítők fillérekből

Nem kell vagyonokat kifizetned ahhoz, hogy úgy nézz ki mintha a kifutóról léptél volna le, az exkluzív dizájner darabokat te magad otthon is elkészítheted megunt kiegészítőidből. 

Virágos napszemüveg a Muccia Prada-tól
A 2013-as tavaszi/nyári kollekció éke volt a Prada japán ihlette kollekciója, melyben a gésák világa jelent meg.  A kollekció trendi napszemüvegeit te is elkészítheted, csupán egy régi darabra, néhány helyes kis műanyagvirágra, és pillanatragasztóra lesz szükséged. A szemüveget még jobban feldobhatod, ha játszol kicsit a különböző virágok stílusával, és kombinálod őket. Egyenként ragaszd fel a virágokat, úgyhogy egyenlő szüneteket hagyj köztük, és már kész is!

Csipkés fehér cipő a Chaneltől
Ez a kényelmes, ugyanakkor divatos fazon idén kifejezetten közkedvelt nem csak a Chanel bemutatóin, de az idei trendekben is. Nyáron könnyű viselet, szoknyával vagy nadrággal is hordhatod. Elkészítéséhez egy egyszerű fehér vászon, vagy csipke cipő kell, néhány fehér gyöngy, ragasztó, fekete pasztellhez való ceruza, hajlakk, cellux és néhány papírlap. Az első lépés, hogy satírozd feketére a cipő orrát, ügyelj arra, hogy a satírozás egyenletes legyen és ugyanott kezdődjön mindkét cipőnél. A legjobb ha cellux-szal leragasztod, így egyenes vonalat tudsz majd húzni. Ha végeztél a színezéssel, szedd le a cellux-szot. Ezután fújd le hajlakkal, hogy a ne kenődjön el a színezés, majd végül ragasztóval helyezd fel egyesével a gyöngyöket.

Retro fülbevaló a Marnitól
Ezek a Marni fülbevalók abszolút must-have darabnak számítanak ebben az évben, a Marni 2012-es tavaszi/nyári kollekciójában láthattuk őket. Szükséged lesz hozzá akril festékre, vonalzóra, festőszalagra, ragasztópisztolyra, tűre, ceruzára, körömreszelőre, papírvágó késre, ecsetekre, clip fülbevalóra, hungarocellre, és drótra. Vágj körbe egy kör alakú tárgyat, a drót gyűrűje is megteszi, a lényeg, hogy legyen kisebb belső és egy nagyobb külső körív. Papírvágó késsel vágd ki a köröket, majd használj körömreszelőt, hogy elsimítsd a durva széleket. A kisebb kivágott belső kört ragaszd még egyszer a tetejére, így 3D-s hatást kapsz.  Ezután jöhet a móka része, válaszd ki a neked tetsző színeket, a legjobb ha belülre sötét, kívülre világos színeket teszel. Fesd fel a színeket a kivágott hungarocell körökre lehetőleg 2-3 rétegben. Végül a fülbevaló clipet fűzd hozzá a drót segítségével a hungarocellhez.

Fekete Prada cipő geometrikus mintákkal
A geometrikus minták az ékszerek mellett, a cipőkön is hódítanak, a Prada divatháznál legalábbis láthatóan nagyon népszerű, szintén a 2012-es kollekcióban szerepelt. Az elkészítése is egyszerű, vágj ki rombusz alakú kis darabokat piros anyagból, és fehér papírból. Először ragaszd fel a piros anyagdarabkákat a cipőre, majd fehéreket is a piros szövetre.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest