… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Csajos és kényelmes rövidnadrágok alakra szabva!

Csajos és kényelmes rövidnadrágok alakra szabva!

Nyáron reneszánszukat élik a színes rövidnadrágok, csupán a megfelelő fazont kell megtalálnod alkatodhoz! A most következőkben megmutatjuk, hogyan válassz sortot, ha széles a csípőd, vastagabb a felső combod, esetleg nőiesebb vonalakról ábrándozol! Körbenéztünk, és a következő márkák kollekciói között találtunk néhány inspiráló kampányképet: asos.com, H&M, Promod. 

Ha el akarod rejteni a pocakodat
Az nadrág szárainak alsó részén elhelyezett zsebek elvonják a figyelmet a has tájékáról, a magasabb derék pedig optikailag karcsúsítja és formálja a problémás testrészt. Ez a fazon egy csinos mintás pólóval, vagy inggel tökéletesen mutat.

Körte alkat: vastagabb csípő és derék
A körte alkatú nőkre jellemző a vékony felsőtest, és a szélesebb csípő, derék, és combok. A cél, az hogy eltereld a figyelmet deréktájról. A diagonál zseb, egyenes szabás, és a mandzsetta gomb, vizuális egyensúlyt teremt ezen a területen. Ha ilyen alkattal vagy megáldva, kerüld az olyan tapadós anyagokat, mint a lycra.

Fiús vonalak
A fiús alkathoz keskeny csípő, kisebb mell, és egyenes derék párosul. Itt a cél az, hogy optikailag nőiesebb alakot formálj magadnak.  A szélesebb szabású, redőzött nadrágokkal, gyönyörű harangszerű alakot, és finom nőies vonalakat varázsolhatsz.

Vastag combok
Ha vastagabb combokkal vagy megáldva, akkor sem kell lemondanod a rövidnadrágok kényelméről, a lényeg, csupán, hogy kerüld a forrónadrág, és mini fazonokat, helyettük válassz hosszabb darabokat. A függőleges csikózás optikailag nyújtja az alakot, és karcsúsít. Egy csinos szandállal, vagy magas telitalpú nyári cipővel gyönyörű vékony lábaid lehetnek. Optimális hossz: pár centivel a térd felett. Kerüld a túl szoros szabásokat, inkább legyen lazább, és kényelmes, így elkerülheted a kötözött sonka hatást.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest