… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Cipők, amiket a pasik utálnak egy nőn

Cipők, amiket a pasik utálnak egy nőn

Nemrég készítettek egy közvéleménykutatást, arról hogy mely lábbelik állnak a legrosszabbul a nőknek. A megkérdezettek 20 és 50 év közötti férfiak voltak.

1. Tornacipő
A férfiak által legjobban gyűlölt darab a tornacipő. Szerintük egy nőnek sem kellene ilyet hordania, mert egyáltalán nem nőies.

2. Balettcipő
A dobogó második helyén, a balettcipők végeztek. A pasik szerint nagyon slampos és egyáltalán nem emeli ki a női alakot. Ha tehetnék betiltanák a viselésüket.

3. Platform
A megkérdezettek szerint, a platform nagyon előnytelen és rendkívül csúnyává teszi a női lábat. Viselését semmilyen hölgynek nem ajánlják.

4. Flip flop papucs
A pasik véleménye az, hogy egy nőnek mindig nőként kell kinéznie, amit a flipflop papuccsal nem lehet elérni. Egyszerűen nem egy nőies darab.

5. Krokodil papucs
A krokodil papucs hajszállal maradt le flipflopp testvérétől, de még így is, azon cipők közé tartozik, ami taszítja a férfiakat. Az indoklás az volt, hogy azok a szép lábbelik, amelyek sokat mutatnak a lábból és nem azok, amelyek eltakarják azt, főleg nyáron.
Habár a közvéleménykutatás nem terjedt ki arra, hogy melyek a legkedveltebb darabok illetve hogy melyek felelnek meg a pasik ízlésének, mi azért kíváncsiak lennénk az erre adott válaszokra is.

Balázs Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest