… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Célt érnek a rajongók – Kiszáll a 50 Shades főszereplője?

Célt érnek a rajongók – Kiszáll a 50 Shades főszereplője?

Charlie Hunnam úgy tűnik megelégelte a rajongók tiltakozását. A napokban az interneten szárnyra kapott pletykák szerint, a színész fontolóra vette, hogy mégsem vállalja el Christian Grey szerepét a Szürke ötven árnyalata című könyv filmes adaptációjában. Ezzel egy időben felröppent  a hír, miszerint Alexis Bledel és Matt Bomer talán mégis egymásra talál egy erotikus filmben. 

Miután Charlie Hunnam elnyerte az egyik legellentmondásosabb férfifőszerepet, dühös rajongók ezrei rohamozták meg az internetet.  Az általuk írt petíció mostanra elérte a 75 ezret, ami mélyen megbántotta állítólag a színészt, aki fontolóra vette, hogy talán mégsem vállalja el a szerepet. A hírt persze egyelőre senki nem erősítette meg, mind E.L. James, mind pedig a film készítői ragaszkodnak választásukhoz.

Elképzelhető azonban, hogy a rajongók által elképzelt álomszereplőgárda is megvalósul, ugyanis Twisted Seduction címen újraforgatnak egy erotikus pszichodrámát. Állítólag  a két történet nagyon sok közös vonást mutat, éppen ezért az eddig ismeretlen film rendezője úgy döntött, újraforgatja a produkciót méghozzá a rajongók által kért két főszereplővel, Alexis Bledellel és Matt Bomerrel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest