… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Bikini fazonok testalkatra szabva

Bikini fazonok testalkatra szabva

Nyakunkon a nyár, így a bikiniszezon is. Bizonyára te is megdolgozol azért, hogy elégedetten flangálhass a strandon, de jól tudjuk, nincs olyan kidolgozott alkat, amit ne lehetne még csodásabbá tenni egy jól eltalált bikinivel. Lássuk, hogyan korrigálhatod az esetleges hibákat, miként terelheted el a figyelmet a kínos pontokról.

Cici gondok
A pici cicit sok nő rejtegetné szívesen, pedig éppen az a lényeg, hogy minél többet megmutass belőle. Számodra tökéletes választás a push-up, ami segítségével akár egy-két méretet is javíthatsz a melleid méretén. Válassz vékony pánttal bíró bikiniket, vagy akár pánt nélkülieket, így a figyelem az extra anyagrészre, s ezáltal a teltebbnek tűnő melleidre terelődik.
Olyan felsőrészt vegyél, ami feltűnő, világos, élénk színű, sőt, a legjobb a fodros, rojtos megoldás. Ezekkel a praktikákkal még tovább növelheted azt a méretet, ami a push up-pal megalapoztál.

Nem csak azok küszködnek problémákkal, akiknek kisebb méretű bikinit kell vásárolniuk, hiszen azok is sokszor kerülhetnek kínos helyzetbe, akiket hatalmas mellekkel áldott meg a sors. Számukra mindenképpen ajánlatos bélés nélküli, de merevítővel rendelkező bikinit viselni, valamint mellőzni a push-up-ot. Érdemes kerülni a hagyományos, háromszög alakú fürdőruhákat és többnyire az sem túl előnyös, ha nyakba akasztható bikinit vásárolsz, ez ugyanis optikailag nagyítja a kebleket, tehát inkább a kismellűeknek javasolt a viselete.
A nagy cicihez gyakran nyár keskeny derék és kicsi popsi, ha neked is ilyen alkatod van, válassz egy érdekes bugyit fodrokkal, feltűnő oldalsó résszel, így megcélozhatod a vonzó homokóra alkatot.

Nagy popsi
Bár a férfiak többségükben imádják a nagyobb méretű, kerek popsikat, kevés nő találja tökéletesen gömbölyűnek és nem óriásinak a hátsófelét. Ennek a problémának a kiküszöbölésére tökéletes praktika egy olyan alsórész, ami oldalt kissé felfele ível, de nem ér túl a csípőcsontod felett. Ezzel egyrészt optikailag hosszabbíthatod a combjaidat, másrészt elterelheted a figyelmet méretes hátsódról. Gyakorlatilag bármelyik bugyival megejtheted ezt a trükköt, egyszerűen ne told le a vízszintesre, hanem húzd kicsit felfelé.
Furcsának tűnhet, de valójában nem segítesz az alakodon azzal, ha francia bugyit, vagy hatalmas méretű alsót választasz. Főleg a széles pántokkal kell vigyáznod, amik egyébként könnyen be is vághatnak, és ez egyáltalán nem előnyös. Válassz olyan alsót, amit te tudsz megkötni, így mindig a testedre mérten szabályozhatod a szélességet.
Végül, de nem utolsó sorban köthetsz a csípődre egy szép szarongot (semmiképpen se a törölközőt, és ne is rejtsd el mindenedet). Ha oldalirányban rögzíted a kendőt, akkor optikailag csalhatsz a csípőd szélességén és a popsid méretén.
A nagy popsikkal a legtöbbször kézen fogva járnak a vastagabb combok, amikkel a legtöbb nő ugyancsak nincsen kibékülve, holott nagy eséllyel a strandon, bikiniben a legkevésbé sem ez a tájék fogja vonzani a férfiak pillantásait. A már említett bikini alsóval történő trükközés mellett válassz telitalpú, de magasított fazonnal bíró szandált, hiszen ha valamivel, ezzel sokat nyújthatsz a lábaidon.

Méretesebb pocak
Végül, de nem utolsó sorban sokan szeretnék eltakarni nagyobb pocakjukat, amit idén nagyon divatosan meg is tehetnek. Ismét trendinek bizonyulnak a magasított derekú bikini alsók, egy próbát érdemes tenni velük a fülkében.
Ápolnak és eltakarnak a trikinik, amik felfelé és lefelé vezetik a tekintetet, ahelyett, hogy oldalsó irányban még jobban szélesítenék a pocakot. A nagy hasat el lehet takarni feszes tankinivel is, de ha maradnál a klasszikus bikininél, akkor válassz hangsúlyos és vastagabb pánttal bíró fürdőruhát, ami szó szerint egyben tart mindent, amit egyben kell tartani.
Ezt a célt szolgálja az egyberészes fürdőruha is, ami már régen nem a jól megszokott, uszodába való sportos fazonokat takarja, ennél sokkal szexibb, rafináltabb megoldásokkal találkozhatunk.

Szabó Erzsébet írása

Hozzászólások

Pin It on Pinterest