… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az ősz divatszínei önálló szettekben

Az ősz divatszínei önálló szettekben

Az idei őszt csupán néhány alapszín határozza meg, ám ezeket az árnyalatokat amellett, hogy egymással is össze tudjuk boronálni, monokróm szettben is viselhetjük. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon színen belül csupán a tónusokat variáljuk a tökéletes harmónia és összhang érdekében.

Trendi a királykék
Az utóbbi időben a sötét színek egyik legkifinomultabb változata, a királykék került a divat központjába. Ez a hangsúlyos, ugyanakkor visszafogott szín az idei trendben elsöprő sikert arat, akár egy minta részeként, akár az egész ruhát felölelve. Kiváló alapot biztosít viselése számára a farmer, ami ugyancsak divatos anyagnak bizonyul, nem csupán a nadrágok terén.

A sötétkék blúzt nyugodtan kombinálhatod hasonló árnyalatú felsővel, de az sem okoz majd gondot, hogy a kék pulóveredhez azonos tónusú kabátot találj. A kék a cipők, bokacsizmák és a táskák terén is megjelenik, érdekes és különleges lehet a végeredmény, ha ezt a két alapdarabot kombinálod össze.

Talpig vörösben
Bár a piros egyértelműen divatosnak minősül, az idei trendben sokkal inkább a mogorvábbnak ható, sötétebb tónus, a vörös hódít. Ez a szín egyaránt megjelenik a nadrágokon, felsőkön, de hangsúlyos szerep jutott neki több kabáton, pulóveren is. Akinek az összes ruhadarab vörös színből való választása túlzásnak hat, nyugodtan voksolhat a szolidabb megoldások mellett. Ilyen például egy vörös egyberuha, amit ősszel is hordhatunk, természetesen zárt cipő és harisnya társaságában. Bár a monokróm összhang alapvetően az egy színből álló darabok összehangolását jelenti, a fekete és a fehér kiválóan illik az összes árnyalathoz. A vöröshöz, piroshoz inkább előbbi passzol, példának okáért a vörös ruhát tökéletesen fel lehet dobni fekete bokacsizmával, kardigánnal.

A szürke nem unalmas
Ha még csak most barátkozol a monokróm szettekkel, akkor számodra a legideálisabb választás a szürke lesz. Nem csupán azért, mert idén a legkönnyebben ebből a színből vásárolhatsz teljes szettet, hanem azért is, mert semlegessége végett ez az árnyalat bizonyul a legkevésbé harsánynak, feltűnőnek. Így aztán még a visszafogottabb stílust kedvelők sem érzik majd kirívónak a külsejüket. A szürke másik előnye, hogy a színskálán átmenetet képez a fekete és a fehér között, így segítségével máris szert tehetsz a legalapvetőbb monokróm szettre. Egy szó, mint száz, a szürke idén nem csupán az egyik legdivatosabb szín, hanem a legkönnyebben kombinálható is, úgyhogy mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát.

Megnyugtató barna
A barna talán azért olyan megnyugtató, mert földszín, és mert rendkívül könnyen kombinálható a többi tónussal, pláne a továbbra is divatosnak számító pasztellekkel. A barnát illetően az idei trendben az egyik legdivatosabb szín a tevebarna és a krémszín, de a sötétebb árnyalatoknak is nagy szerep jutott, főleg a cipők, bokacsizmák terén. A monokróm öltözködéskor érdemes több tónust összehangolni a tökéletes eredmény érdekében, de akkor is csodás lesz a látvány, ha feketével, vagy fehérrel töröd meg az árnyalatot. A barnához remekül illenek a minták is, főleg a leopárdminta, ami a barna mellett lényegében a feketére és az aranyra épít.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest