… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Az interneten keres társat a szépségkirálynő

Az interneten keres társat a szépségkirálynő

Párt keres Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012. évi győztese. A rendkívül elfoglalt szépségkirálynő már több mint fél éve szingli, de külföldi és hazai munkái mellett nem jutott ideje az ismerkedésre, ezért regisztrált a világ egyik legnagyobb, Magyarországon is közkedvelt online társkereső oldalára, a Twoo.com-ra.

Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012. szépségkirálynője tavaly nyáron egy ötéves kapcsolatot lezárva szakított barátjával, és azóta nem is talált rá újra a szerelem. Ennek legfőbb oka, hogy a szépség szinte minden perce be van osztva már hónapok óta, így nehezen talál alkalmat az ismerkedésre. Ezért döntött úgy, hogy az interneten próbálja megtalálni az igazit. „Talán elsőre meglepően hangzik, hogy szépségkirálynőként regisztráltam egy online ismerkedő oldalra, de a jelenlegi életritmusom mellett így van a legjobb esélyem arra, hogy megtaláljam a hozzám illő férfit. Nagyon kevés a szabadidőm, így ritkán jutok el olyan helyekre, ahol ismerkedni lehet.”

A szépségkirálynő határozott elképzelésekkel rendelkezik arról, milyen párt keres a Twoo.com társkereső oldalon: „Olyan társat keresek, akinek jó a humora, meg tud nevettetni, de ugyanakkor okos is, s így lehet vele jókat beszélgetni. Legyen minden körülmények között megbízható, hogy biztonságban érezhessem magam mellette. Tapasztalataim szerint a nyugodt, higgadtabb pasikkal jövök ki igazán jól, úgyhogy ez is egy fontos szempont a társkeresős során.”

Mivel Tamara a hirtelen fellángolások helyett inkább a barátsággal induló kapcsolatokban hisz, olyan ismerkedő oldalt keresett, ahol az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a chatelés és a bővített, részletes profiloldalak, több lehetőség van a másik alaposabb megismerésére az első randi előtt. A szépségkirálynő korábban nem használt online társkeresőt, és számára különösen fontos a biztonság, ezért csak olyan oldalra volt hajlandó regisztrálni, ahol a felhasználók által közzétett információk megbízhatóak. Egyik barátnője említette neki, hogy talált egy ilyen site-ot, és javasolta neki, hogy regisztráljon a Twoo.com-ra, Tamara ezért úgy döntött, hogy ő is kipróbálja ezt az ismerkedő felületet. „Most már aktívan használom az oldalt, és rengeteg üzenetet is kaptam, de természetesen én is keresgélek a profilok között. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok jóképű férfi egyedülálló!” – mondta Tamara. Tervei szerint legalább egy randevúra elmegy az ígéretes jelentkezők valamelyikével. Ha esetleg mégsem járna azonnal sikerrel, elmondása szerint akkor sem esik kétségbe, hiszen találhat új barátokat is az oldalon, mivel a Twoo nemcsak párkeresésre alkalmas, hanem hasonló érdeklődésű emberekkel is lehet itt találkozni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest