… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Angelina Jolie végre gyűrűt kapott! Nekik bejött a 7 év!

Angelina Jolie végre gyűrűt kapott! Nekik bejött a 7 év!

7 évnyi együttlét után Brad Pitt végre megkérte kedvese, Angelina Jolie kezét. Jolie a gyűrűt először egy Los Angeles-i képzőművészeti múzeum rendezvényén viselte a múlt hét végén. Az esküvő időpontjában még nem állapodtak meg, de az eljegyzésük egyértelmű ígéret a jövőre nézve- nyilatkozta Pitt menedzsere.

A 48 éves Pitt és 36 éves Jolie a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szeretett egymásba 2005-ben, azóta Brangelina kétségtelenül Hollywood első számú szupersztár-párjává lépett elő. Ezt nemcsak hírnevüknek és korábbi karrierjüknek köszönhették, hanem annak a ténynek is, hogy Pitt megismerkedésükkor még Jennifer Aniston férje volt és válásuk nagy port kavart akkoriban. Mivel immáron 6 gyermeküket nevelik közösen, így egyre többen és egyre gyakrabban kérdezgették, találgatták, hogy vajon mikor és hol lesz az eljegyzés és az esküvő. Egyáltalán lesz valaha? Sokáig az utóbbi volt valószínűbb, mivel Pitt kijelentette, hogy addig nem hajlandó házasodni, ameddig minden ember ezt egyenlő jogok mentén ezt meg nem teheti, így mutatva ki elköteleződését a melegházasságok iránt. Jolie pedig már kétszer is volt házas, Johnny Lee Miller-től 1999-ben, Billy Bob Thortontól pedig 2003-ban vált el.

A gyönyörű eljegyzési gyűrűt Robert Procop, Angelina „házi ékszerkészítője” készítette, Pitt ötletei alapján egy éven át tökéletesítették, mire a remekmű végre megszületett. Procop azt nyilatkozta, hogy Pitt egy teljesen konkrét elképzeléssel állt elé a gyűrűvel kapcsolatban: azt akarta, hogy minden szempontból tökéletes legyen. Ezért az ékszerész a legjobb minőségű gyémántot választotta a gyűrű megalkotásához, és Angelina kezéhez méretezve teljesen egyedi méretet és alakot vágott ki a tökéletes drágakőből. A gyűrűt körbe kisebb gyémántok is övezik, melyek szintén speciálisan méretre szabottak és a legtisztább, legmagasabb minőségű drágakövek. Szakértők becslése szerint a gyűrű ára körülbelül 250 ezer dollár, vagyis mintegy 50 millió forint volt. Az egyedi, nagy gonddal való kivitelezés és az összeg önmagában nézve már- már meghatóan romantikus és lovagias. Ezzel szemben, ha azt a tényt nézzük, hogy Brad Jennifer Anistonnak 1999-ben ugyan ilyen törődéssel, egy zseniális tervező, Silvia Daimani segítségével kivitelezett darabot adott, és a gyűrű becsült értéke nemhogy kevesebb, de pontosan dupla ennyi, vagyis 500 ezer dollár volt, már nem ilyen rózsás a helyzet! És akkor már ne is említsük azt a néhány hónappal ezelőtt kirobbant, nagy port kavaró pletykát, mely szerint Aniston szíve alatt Pitt gyermekeit hordja, mivel a Pitt-től való válás kritériumaként egy bizonyos lefagyasztott kis csövecskét nevezett meg!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest