… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Amikor a divat és az olimpia találkozik- Sportos kollekciók luxusmárkáktól!

Amikor a divat és az olimpia találkozik- Sportos kollekciók luxusmárkáktól!

A 2012-es londoni olimpiára a divatmárkák is teljes gőzzel készülnek. Míg Stella McCartney ruhakollekciót hozott létre a brit csapat színeiben, addig Gucci egy sportos kiegészítő kollekcióval rukkolt elő.

A világhírű olasz márka, a Gucci egy egész kollekciót szentelt az idei év legjelentősebb eseményének,  a stílusos darabokat a brit főváros, London ihlette. A kiegészítők között helyet kapott néhány kényelmes, sportos cipő, vászontáskák, és napszemüvegek, melyeken a Tower Bridge, égig érő felhőkarcolók, és a Big Ben jelenik meg. A Gucci London nevet viselő kollekció limitált kiadásban már kapható a boltokban.

Nem is olyan régen mutatta be Stella McCartney  Adidas számára készített olimpiai ruhakollekcióját brit válogatott sztárjaival. A brit csapatruhákon az uniós színek kerültek előtérbe, az Angliára jellemző piros csupán a ruhák szélein jelent meg.

Az amerikai olimpikonok Ralph Lauren ruhákban vonulnak fel, a tervező számára nem volt idegen a feladatat, hiszen már a 2010-es Vancouveri Téli Olimpiára is ő tervezte a ruhákat. A kollekción a hagyományos színek és stílusjegyek keverednek továbbra is, vagyis a sötétkék, a piros, és a fehér, emellett az új olimpiai logó is megjelenik a mezeken.

Persze a Vogue magazin se szeretett volna kimaradni a jóból, Hope Solo válogatott labdarúgó, Ryan Lochte úszó, és Serena Williams teniszezőnő közreműködésével tisztelgett az olimpiai bajnokok előtt. A híres érsportolók mellett a fotókon Karlie Kloss modell pózol, a gyönyörű képek Annie Leibovitz munkáját dícsérik.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest