… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Állati kiegészítők

Állati kiegészítők

A különböző állatmotívumok nagyon divatosak az ékszerek terén, hordhatjuk őket a nyakunkban és a fülünkben is. A baglyok és pillangók már évek óta a kedvencek listáján szerepelnek, de nagy népszerűségnek örvendenek az elefántok, medvék, békák és macskák is.  

Thomas Sabo új ékszerkollekcióját nemrégiben mutatták be, a téli darabok közül imádjuk a csillogó jegesmacikat, akik ölelve csimpaszkodnak rá az ujjunkra, nyakunkra. Nagyon elegánsak, bármilyen összeállításhoz passzolnak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt szuperül áll. Mi bármikor magunkkal vinnénk ezt a cuki kis bocsot.


A Bijou Brigitte termékei között is fellelhetünk néhány extrém kiegészítőt, az itteniek közül egyértelműen a békás és a baglyos a favorit. Ezeket nyugodtan kombinálhatjuk egy csini fekete koktélruhával vagy az utcai viseletünkkel egyaránt, igazán multifunkcionálisak. Dobjuk fel a szürke hétköznapokat vidám kiegészítőkkel, a napunk is sokkal jobb lesz tőlük és az utcán is biztosan ránk mosolyognak majd.

Hogyan viseljük őket?
Nem kell félni ezek viselésétől, lehet egy-kettő merész, de csak arra kell ügyelnünk, hogy ne essünk túlzásba. Egy nagyobb, feltűnőbb ékszer mellé ne válasszunk sok kiegészítőt, hiszen a kevesebb több, illetve a ruhánk is legyen egyszerű, kevés mintával és színnel. Ezek betartásával elkerülhetjük, hogy kinézetünk túl soknak hasson.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest