… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A sztárvilág legbotrányosabb frizurái

A sztárvilág legbotrányosabb frizurái

A sztárvilágban még a legjobbakkal is előfordul néha, hogy egy kicsit megőrülnek, és úgy döntenek sokkoló változásra adják fejüket. Íme az elmúlt évek legextrémebb frizurái!

Az emberben egyes sztárhajak láttán felmerül a kérdés, hogy a sztárfodrászokat kéne lecserélni, vagy a hírességeknek kéne tükörbe nézniük, mielőtt utcára merészkednek? Az extrém változások hátterében legtöbbször magánéleti krízis áll, de olyan is előfordult már, hogy feltűnési viszketegség, vagy éppen egy egyszerű vicc állt a háttérben. Lássuk a győztes frizurákat, melyek nem valószínű, hogy valaha is trend közelbe kerülnek!

Őrült színek
Lady Gaga-tól már megszokhattuk, hogy életvitel szerűen űzi a megbotránkoztatás művészetét, de az olyan sztárok, mint Rihanna is előszeretettel választ őrült hajszíneket. Az énekesnő gyakorlatilag már mindenféle színű és formájú hajkoronával rendelkezett már, egy interjú alkalmával elárulta, hogy nem szereti a hivalkodó ruhákat, ám a feltűnést kedveli, így úgy döntött a hajszínével tűnik ki  a szürke celebtömegből.

A szivárvány színei

Katy Perry igazán bevállalós, általában szívesen kísérletezik öltözködésével és frizuráival. Ilyenkor néhány hajmeresztő ötlet is becsúszik, ám ez bőven belefér kislányosan szexi stílusába. Hajszíneit előszeretettel váltogatja, csak úgy, mint Nicki Minaj, aki már a szivárvány összes árnyalatát fejére tetette mostanra.

Átváltozó művészek

Extrém fazonok
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt a sztárok berkeiben, mikor Miley Cyrus rövidre vágatta hosszú szőke haját. A hatást az énekesnő csak fokozta, mikor az idei MET gálán felzselézett sünifrizurával lépett a vörös szőnyegre. Mielőtt azonban bárki megvádolná stílusficammal az sztárt, kiderült, hogy nem csak figyelemfelkeltés céljából vágatta így le haját, állítólag ugyanis egy rákellenes szervezetet támogatott akciójával.

Extrém fazonok

 Extrém hajkiegészítők 

Az idei MET gála minden tekintetben olyan volt, akár csak egy Halloween-i buli. Sarah Jessica Parker bár a frizura terén nem sok újat mutatott az elmúlt években, az őrült kalapok mindig is a ruhatára kihagyhatatlan részei voltak. Ahogyan a színésznő, úgy Lady Gaga is nagy rajongója Phillip Treacy kreációinak, így amikor csak alkalom adódik, viselik is az elképesztő fejfedőket.

Őrült fejfedők

Hozzászólások

Pin It on Pinterest