… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A szezon legnőiesebb mellényei

A szezon legnőiesebb mellényei

Egy vagány, vagy elegáns mellénnyel könnyedén feldobhatod téli öltözékedet, csupán a stílusodhoz illőt kell megtalálnod! A most következőkben bemutatjuk a legdivatosabb fazonokat, melyek nem csak melegen tartanak, de segítségükkel kihangsúlyozhatod az alakod, és izgalmasabbá teheted megunt ruhadarabjaidat!

Mango

Idén a mellények reneszánszukat élik, a sportostól az elegánsig számos stílusban megtalálhatjuk ezt az időtlen darabot a boltok polcain. Ráadásul évszaktól függetlenül is viselheted, hiszen rendkívül jól variálhatók, így nyugodtan kipróbálhatsz néhány merészebb kombinációt is.

Nőies szőrme mellények
A szőrmemánia idén is folytatódik. A pihe-puha kiegészítők az elegáns kifinomult stílust képviselik, ráadásul melegek és praktikusak. Az egyetlen probléma csupán az, hogy nem kifejezetten kedveznek alakunknak, ám néhány apró öltözködési trükkel javíthatsz az összhatáson. Kombináld egy csinos szűk ruhával, vagy övvel, így még előnyt is kovácsolhatsz a szőrme mellény tömör fazonjából.

Szőrme mellény, Bershka, 9995Ft; Szőrme mellény, ASOS, 62.51€

Meleg pufi darabok
Idén végre reflektorfénybe kerültek nem csak a pufi dzsekik, de a pufi mellények is, melyek a réteges öltözködés alap kellékei. Ezek a darabok abszolút megérik a befektetést, óvnak a hidegtől, enyhébb időben még a kabátot is helyettesítik.

Mellény szőrmés kapucnival, ASOS, 125.01€; Szőrmegalléros mellény, ASOS, 79.16$

Visszafogott elegancia
A zakószabású darabok örök kedvenceknek számítanak. Rendkívül nőiesek, az elegáns alkalmakkor is megállják helyüket, Karcsúsított szabásuknak hála kiemelik a derekat, és optikailag vékonyítják vonalainkat.

Fekete mellény, ASOS, 48.62€; Military mellény, Pull&Bear, 14.995FtVagány bőr mellények

Vagány bőrmellények
A bőr változatos formákban fordul elő az idei trendekben, uralkodó elemként van jelen, legyen szó akár kiegészítőkről, vagy ruhadarabokról. Rendkívül sokoldalúak, rengetegféleképpen kombinálhatóak, aminek köszönhetően sosem  számítanak unalmasnak, vagy egyszerűnek.

Szegecses bőrmellény, Bershka, 31.995Ft; Fehér bőrmellény, Bershka, 12.995Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest