… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A szezon legtrendibb kiegészítői- Bohém színek, és matróz romantika

A szezon legtrendibb kiegészítői- Bohém színek, és matróz romantika

Virágos részletek, modern matróz romantika, és retinagyilkos színes karkötő rengeteg.Összegyűjtöttük  a tavasz és a nyár legstílusosabb, kiegészítőit, melyekkel bármelyik megunt ruhadarabodat újjá varázsolhatod!

Törzsi motívumok egy csipetnyi etnoval

Etno stílusú, színes nyaklánc, Mango, 6595Ft, Nyaklánc fém, és falevelekkel, Stradivarius, 4595Ft, Üveggyöngyös, rojtos nyaklánc, Zara, 7595Ft, Fa nyaklánc, Zara, 6595Ft, Rózsaszín nyaklánc fémlemezkékkel, Stradivarius, 4595Ft, Többszínű gyöngyös nyaklánc, Zara, 6595Ft, Háromszög fülbevaló, Mango, 3295Ft, Etno stílusú színes fülbevaló, Mango, 2595 Ft, Fekete bojtos fülbevaló, Mango, 3295Ft.

Az idei nyáron reneszánszát éli majd az etno stílus, és a törzsi motívumok. Az etno lényege  a természetes színek, és anyagok, ezért az ilyen stílusú kiegészítőket előszeretettel készítik fából. Jellemző díszek a gyöngyök, rojtok, és persze a különböző tollak. Ezek az ékszerek nagyszerűen mutatnak barna bőrön. Lehetőleg egyszínű anyagokkal viseld, a fehér felsőkkel párosítva remekül mutatnak. Leginkább mélyen kivágott fazonokhoz ajánljuk.

Virágos részletek

Virágos pamutsál, Mango, 4995Ft, Rózsaszín virágos bross, Zara, 1995Ft, Színes virágos selyemsál, Mango, 2995Ft, Virágos öv, H&M, 1990Ft, Virágmintás sál, Stradivarius, 3595Ft, Kék virágmintás sál, Stradivarius, 3595Ft, Fehér virágos gyűrű, Stradivarius, 1395Ft.

A virágminta nem csak a ruhák tekintetében nagy divat mostanában, a különböző sálak, brossok, és ékszerek között is bőven akad belőle. Ezek a sálak feldobják bármelyik megunt pólódat, vagy blúzodat. A virágos minták igazán romantikus hatást keltenek, egy színes virágos brossal bármelyik felsőd új, vidám megjelenést kap.

Matróz stílus

Négy részes tengerész karkötő, Stradivarius, 2995Ft, Tengerész csíkos táska, Stradivarius, 9995Ft, Csíkos sál, Stradivarius, 4595Ft, Kötött tengerész karkötő, Stradivarius, 4595Ft, Tengericsillagos karkötő, Stradivarius, 1795Ft, Kék-fehér karkötő, Stradivarius, 2995Ft, Tengerész bross szett, Stradivarius, 1995Ft, Három részes masnis hajpánt, Stradivarius, 1995Ft.

A matróz iránti rajongás idén robbant be Magyarországra. Ez a viselet kifejezetten nyárra lett tervezve, főként a drága külföldi nyaralóhelyeken örvend nagy népszerűségnek. Kiegészítők tekintetében számos vasmacskás, horgonyos, kék-fehér csíkos ékszert, és táskát lehet már a boltok polcain találni, fontos azonban, hogy ne vidd túlzásba a kiegészítőket. Ez a stílus nagyszerűen mutat egy lágy, krémszínű lenn vászonruhával, de akár egy kék-fehér csíkos pólóval is kombinálhatod.

Retinagyilkos színes karperecek

Öt részes színes karperec, Stradivarius, 2995Ft, Színes trópusi karkötő, Stradivarius, 2995Ft, Kék karperec, Mango, 1595Ft, Dupla sárga karkötő, Mango, 1595Ft, Rózsaszín karkötő, Mango, 1595Ft, Két részes barna karkötő, Promod

A széles karperecek már régóta reflektorfényben vannak, idén a legkülönbözőbb szivárvány színekben juthatunk hozzájuk. Az ilyen karkötők hihetetlenül feldobnak bármilyen egyszerű színű felsőt, vagy ruhát.  Előnyük, hogy optikailag vékonyítják a csuklót, és a karokat, így ha vastag csuklóval vagy megáldva, ezt a stílust neked találták ki!

Kalapok minden mennyiségben

Masnis szalmakalap, H&M, 1990Ft, Virágos floppy kalap, H&M, 2990Ft, Fehércsíkos szalmakalap, Stradivarius, 4595Ft, Fekete csíkos szalmakalap, Mango, 6595Ft, Fekete-fehér szalmakalap, Stradivarius, 4595Ft.

A tavaszi/nyári időszak legjellegzetesebb kiegészítője a kalap. Számos fazon közül válogathatunk, a lényeg, hogy megtaláljuk az arcformánknak megfelelő stílust. Ha inkább kerek arcod van, válassz olyan fazont, aminek a koronája, vagyis a teteje magasított, ez optikailag megnyújtja az arcod. A hosszúkás archoz pedig pont fordítva.  A széles karimájú floppyk a strandon is megállják helyüket, ezek egy  lágyabb, nőies vonalat képviselnek, míg a fedorákat vagány összeállításokhoz ajánljuk.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest