… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A legszexibb alakformáló nyári ruhák

A legszexibb alakformáló nyári ruhák

Felejtsd el a nagyméretű lebernyegeket! Néhány trükkös ruhafazonnal tökéletes alakot varázsolhatsz magadnak, csak a számodra megfelelő szabást kell megtalálnod! A most következőkben megmutatjuk, melyek azok, amik pont ott takarnak, ahol kell!

Ha lapos hasra vágysz

A zsinóros lenge fazonok segítenek, hogy mindig, még a legrosszabb napjaidon is kecsesnek és törékenynek érezd magad. Ez a forma elrejti a kiálló pocakot, és a zsinóros megoldásnak hála illeszkedik minden méretű hashoz, és csípőhöz, valamint tökéletes derekat érhetsz el vele. Kifejezetten almaalakhoz lett tervezve, és az élénk narancssárga a bizonyíték arra, hogy nem csak a fekete karcsúsít, nyáron viseld bátran a színeket! Plusz tipp: Óvakodj a széles övek, és a nagyon kontrasztos színek kombinációitól, ezek vizuálisan kettévágnak, és a lehető legelőnytelenebben tüntetik fel a hasadat. Próbálkozz inkább egy vékony övvel, mely hasonló árnyalatú, mint a ruhád.  Válassz olyan ruhát, melynek a felső részén van valamilyen minta, vagy díszítés, mint pl. a zsebek, ezzel a felső részre vonod a figyelmet. Viselj bártan feltűnő nagyméretű nyakláncokat, melyekkel az arcodra irányíthatod a tekinteteket.

Egy ruha a tökéletes mellméretért
Egy csinos ingruha néhány extra díszítéssel a tetején, rávarrt zsebekkel, csíkos övvel, válltöméssel, vagy roll-up ujjakkal kompenzálja a gömbölyded formák hiányát. Ez az elegáns szabás a legjobbat hozza ki a női keblekből, a keresztezett V-kivágású felsőrész hangsúlyozza a dekoltázst, a sávos derék pedig tartást ad neki. Plusz tipp: Viselj bátran fodrokat, vagy merész mintákat, ha teltebb melleket szeretnél, illetve próbálkozz vastagabb pántú ruhákkal, vagy beépített melltartós fazonokkal.

Ha vastag a karod
A kimonó stílusú ruhafazonok hatalmas ujjukkal, nem csak elrejtik a vastag karokat, de vékonyítják is az alkarokat. A suttogó, lágy esésű szövet, bő ujjakkal nyáron kellemesen hűt, a bő ujjak mindent elrejtenek a könyökig, és csak finoman sejtetik a felkart. Kerüld a félbe vágott sapka-szerű rövid ujjú felsőrészeket, ezek csak még inkább megvastagítják a karodat. Válassz helyette inkább háromnegyedes ujjú ruhákat, hordj minél több vastag, nagyméretű, színes karperecet, ezek a vékony csuklóra terelik a figyelmet.

Faragd tökéletesre a csípődet!
A csónaknyakú, vagy V-kivágású felsőkkel elérheted, hogy a vállad közel ugyanolyan széles legyen, mint a csípőd. Ezzel optikailag vékonyíthatod a csípődet, akár felül keresztbe csíkos ruhadarabokkal is próbálkozhatsz, ha felül nem vagy elég erős testalkatban. Az ruhán trükkösen elhelyezett ráncok, ügyesen álcázzák a túlságosan gömbölyded formákat, míg az egyszínű finom kék árnyalat hosszabb és karcsúbb alakot varázsol. A többszínű, átlós csíkozású könnyed ruha tökéletes a körte alakhoz. A széles csípő kompenzálására választhatsz félvállas fazonokat is, ez felülre vonzza a figyelmet, és eltereli a tekinteteket az alsó régiókról. Emellett csípőtájon a körszabású alsó rész is hatékonyan takar. Keresd az olyan ruhákat, melyeknek felső része feltűnő, az szoknyarész viszont a csípődnél sötét, és egyszerű, semmiképpen se legyenek rajta zsebek, vagy nagy minták.


Hozzászólások

Pin It on Pinterest