… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A „leg”-ek versenye a középdöntőjéhez érkezett!

A „leg”-ek versenye a középdöntőjéhez érkezett!

Magyarország legsikeresebb, legelegánsabb és legkülönlegesebb szépségversenye a Miss International Hungary. Ezen megmérettetés tavalyi nyertese, Ötvös Brigitta lett a nemzetközi döntőn a 4. legszebb a világon. A hazai mezőny döntőjét a Corinthia Hotel Budapest báltermében rendezik, ahol a japán nagykövet is tiszteletét teszi majd. Sőt, ez az egyetlen hazai verseny, ahol a középdöntőből a döntőig a hölgyek egy valóságshow-ban vesznek részt, így napi szinten lehet követni a szépségeket. A nagyszabású középdöntő gálán olyan nevek léptek színpadra, mint DJ Kustánczi Lia, Nagy Adri, Gájer Bálint. Tóth Gabi Markó Robival közösen előadott táncával varázsolta el a közönséget. Az esemény műsorvezetői Szunai Linda és Rákóczi Feri voltak.

Idén is megrendezésre kerül a Miss International Hungary szépségverseny, mely a legsikeresebb hazai megmérettetés. Ötvös Brigitta az egyetlen hazai szépségkirálynő, akit a nemzetközi versenyben a 4. legszebb királynőnek választottak. Így ő az első magyar, aki a TOP5-be került! Természetesen Brigi is jelen van az idei versenyben is, ő az egyik zsűritag, aki a lányokat segíti a felkészülésben!

Ez a szépségverseny annyiban a legkülönlegesebb, hogy a többi versenytől eltérően, itt a középdöntőbe jutott hölgyek egy valóság show-ban szerepelnek, ahol a felkészítésüket a The Beauty Pageant Reality-t youtube oldalon követhetik nyomon a nézők. A több mint 300 professzionális videó és a hölgyek saját maguk által feltöltött felvételei a szépségversenyek világába engednek majd betekintést, valamint a döntős hölgyeket is megismerhetik majd. 

A nagyszabású középdöntőn választották ki a 23 továbbjutó lányt. A mezőny 24. tagja a facebook szavazáson győzteseként jutott az élmezőnybe. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a 2008-as világszépe, Alejandra Andreu. A gálán a szervezők egy igazán impozáns show-val készültek. Fellépett DJ Kustánczi Lia,Nagy Adri, Gájer Bálint.Tóth Gabikivételesen nem énekhangjával kápráztatta el a közönséget, hanem Markó Robival közösen három látványos táncprodukciót mutatott be. A show műsorvezetői a 2011-es Miss World Hungary szépségkirálynője,Szunai Lindaés a Class fm sztárja, Rákóczi Feri. A zsűri tagjai voltak Rippel Feri és Viktor is! A Miss International Hungary a legelegánsabb szépségverseny, hiszen a nagyszabású augusztusi döntő a Corinthia Grand Hotel báltermében kerül majd megrendezésre.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest