… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 ok, amiért szeretjük a pólót!

5 ok, amiért szeretjük a pólót!

A híres divatvégek által készített daraboknak köszönhetően, a pólókat ma már ugyanolyan nagy becsben tartjuk, akárcsak kedvenc ruháinkat. Ez az örök trendi felsőrész minden alkalomhoz illik, és minden életkorban jól áll. Íme a legdivatosabb fazonok és 5 ok, amiért odavagyunk értük!

Naomi Campbell a Socially Conscious kampányban

Megnevettet
Amerikában óriási divatja van az egyszerű szabású pólóknak, melyek kicsit odamondós szöveggel üzennek az utcán szembejövőknek. Az idei év kedvencei a bajuszos darabok, de persze véleményünket is világgá kürtölhetjük egy mókás felirattal és képpel ellátott póló segítségével. A lusták a köszönést is megspórolhatják egy-egy hello szöveggel. Ezek a darabok nem csak nagyon népszerűek mostanában, de még jó kedvre is derítenek egy-egy morcos reggelen!

Vidám darabok: Pull&Bear, Mango,

Szexi
Azok, akik a vidám darabok mellett inkább a nőies fazonokat és anyagokat részesítik előnyben, szintén számos variáció közül választhatnak. Idén a romantikus csipke verziók ismét reflektorfénybe kerültek, és persze hódítanak a haskidobós, és vállvillantós fazonok is. A tervezőknek köszönhetően végleg leszámolhatsz azokkal a tévhitekkel, melyek szerint, a póló csak sportos lehet. Sőt legtöbbjük formabontó karakterrel bír, meglepő, hogy a tervezők mi mindennel képesek bájosabbá tenni az egysíkúnak gondolt felsőrészeket.

Romantikus pólók: Mango

Multifunkcionális
Nem véletlen hogy a fehér póló a női szekrény nélkülözhetetlen kelléke, tulajdonképpen a kis fekete megfelelője. Egy kerek, vagy V-nyakú rövid ujjú számos lehetőséget hordoz magában. Csupán a te fantáziádra van bízva mivel szeretnéd hordani: egy csinos blézerrel, színes ceruzaszoknyával, esetleg egy trendi tavaszi sállal.

Jól variálható fehér póló: H&M

Vagány
A póló nem csak a nyaralás fontos kelléke, mára bekígyózott a fesztiváltrendekbe, és a hétköznapi ruhatárunkba is. Számos vagány rock’n roll hangulatú darab közül válogathatsz, melyek amellett, hogy kényelmesek, nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Rock'n Roll mindörökké: Mango, Pull&Bear

Követi a trendeket
Az idei trendek a pólók körében is felfedezhetőek. A pasztell színektől kezdve, az élénk árnyalatokon át, a csíkos, vagy mintás darabokig minden megtalálható a boltok polcain. Akik nem kedveli a feltűnő tónusokat, natúr és semleges stílusokban találhatják meg az igazit!

Az idei trendek kedvencei a pasztellszínek és a virágminta: Mango

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest