… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 alap cipő, ami nem hiányozhat a ruhatáradból!

5 alap cipő, ami nem hiányozhat a ruhatáradból!

A cipő minden nőnél kényes kérdés, akárcsak a táskák, a mi szekrényünkben csak úgy sorakoznak a szebbnél szebb lábbelik. Van néhány alapdarab, amit, ha eddig nem szereztetek be, akkor gyorsan pótoljátok!

Univerzális balerina
A topánkák divatja már több éve töretlen, ez nem is meglepő, hiszen nem lehet megunni őket. Rengeteg fajtája létezik és minden alkalomhoz, összeállításhoz, ruhához passzolnak. Legyen szó elegáns vagy hétköznapi viseletről a balerinákkal nem lehet mellé fogni. Szerezzünk be belőle minél többet!

A kényelmes saru
A kánikula alkalmával nem szívesen húzunk zárt cipőt, ilyenkor kell kiemelni a szekrényből a sarunkat, melyek ugyancsak jól helyt állnak. Lehet belőlük csinosat, egyszerűt és vagányat is választani, itt is rengeteg az alternatíva, hogy mindenki találjon magának valót.

Tornacipő a fesztiválszezonra
A Converse típusú talpalók töretlen virágkorukat élik a mai napig, ezeket persze a nagy melegben nem ajánljuk, de esténként vagy fesztiválokon kötelező darab, enélkül el se induljunk! Kényelmes, könnyen mosható, így a hosszú éjszakák nyomaitól is könnyen megszabadíthatjuk őket.

Telitalpú a könnyed eleganciáért
Amennyiben nem szeretnénk bíbelődni a kényelmetlen magassarkúkkal válasszunk egy komfortos szalma telitalpút a nyárra. Ezzel elegánsak leszünk, de mégsem fogunk 1 óra után könyörögni, hogy menjünk haza. A strandra is felvehetjük egy hozzáillő szalmakalappal.

Az örök tűsarkú
A szexi tűsarkuk senkinél sem hiányozhatnak, egy-két alapszínben, feketében, barnában, pirosban, mindenkinél szerepelniük kell. Ezek nélkül nehezen képzeljük el a hódítást. Meghosszabbítják a lábat, szép tartást kölcsönöznek és kecsesen mozgunk bennük. Ezekért a tulajdonságokért megéri kicsit szenvedni bennük!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest